Karjalanpaistin lopusta keitetty lihakeitto ja muita ruokainhokkeja
Nyt suut makiaks! Kerro ritirehellisesti ruokainhokkisi - minä tein sen jo.
Kommentit (9)
Karjalanpaistikeitto on kyllä jotain, mistä en ole ennen kuullut. Tehtiinkö teillä nakkikeittokin nakkikastikkeen jämistä?
Hyi että. Voin kuvitella kuinka jo aikaisemmin sitkeäksi haudutetut lihat muuttuvat kumipalloiksi kun ne vielä keitetään uudelleen. En muutenkaan ymmärrä pitkään kypsennetyn lihan ajatusta, siinähän se vasta sitkeäksi muuttuu.
Vierailija kirjoitti:
Hyi että. Voin kuvitella kuinka jo aikaisemmin sitkeäksi haudutetut lihat muuttuvat kumipalloiksi kun ne vielä keitetään uudelleen. En muutenkaan ymmärrä pitkään kypsennetyn lihan ajatusta, siinähän se vasta sitkeäksi muuttuu.
Mun tekemässä karjalanpaistissa lihat ovat suussa sulavan mureita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hyi että. Voin kuvitella kuinka jo aikaisemmin sitkeäksi haudutetut lihat muuttuvat kumipalloiksi kun ne vielä keitetään uudelleen. En muutenkaan ymmärrä pitkään kypsennetyn lihan ajatusta, siinähän se vasta sitkeäksi muuttuu.
Mun tekemässä karjalanpaistissa lihat ovat suussa sulavan mureita.
En ole ikinä kuullutkaan että jämistä soppaa tehtäisiin.
Sitä mureammaksi ne muuttuu mitä pidempään kypsyttää.
Herkkua on.
Kaikki makkararuuat paitsi grillattu makkara
Kaikki silakkaruuat
Kaikki ruuat, joissa on kypsennettyä kaalia
Pakastesei
Kalaa syön muuten, mutta kalapuikot tekee tenää ja pelkän hajunsakin puolesta.
Joka keitetyn paistaa, saa herkun maistaa, joka paistetun keittää, saa henkensä heittää.
Ei ole suotta sananlasku.