Miksei tehdä pehmeitä perunalastuja (eiväthän kaikki karkitkaan ole kovia!)?
Perunalastujen maku kyllä hyvä mutta raastavan kovia suun pehmeille pinnoille. Posketkin naarmuuntuvat ja kieli shipsien terävien reunojen viilloista, sitten suolakerros tukkii nuo haavaumat ja ilo perunalastuista tiessään. Miksi kaikki perunalastut paistetaan eikö voitaisi edes kokeilla tehdä shipsejä vaikkapa hellästi höyrytetyistä tai raikkaista tilli- ja persiljavedessä keitetyistä perunoista?
Uusi makuja keitetyistä perunoista tehtyihin perunalastuihin voisivat olla:
Lohi- ja kanttarellikeitto- shipsit
Paistettu peruna (ensin toki keitetty😊)
Valkosipuli perunat
(Ja tietysti ikisuosikki Makkaraperunat- Ships Original ja Makkaraperunat Kaikilla Mausteilla- shipsit!)
Kommentit (10)
Pehmeitä lötköshipsejä voisi syödä myös teatterissa, halukkaat voisivat antaa shipsien kovettua ja kypsyä!
Myös shipsi- purukumille kaivattaisiin kehittäjä!
T eri
Vierailija kirjoitti:
Pakasta ne perunalastut ja ota huoneenlämpöön sulamaan saat pehmeitä perunalastuja.
Valmistajat suosittelevat pakastamaan nykyshipsit jotta ne EIVÄT pehmenisi!
Joo, miksei voisi olla myös sipsisamppoota ja sipsisaippuaa ja sipsisukkahousuja ja sipsipikkuhousunsuojia ja sipsilamppuja ja sipsikoiria ja sipsi...
Sipseille sama verotus kun tupakkatuotteille!
Kukaan ei halua sellaisia syödä sinua lukuunottamatta.
Jospa siirtyisit syömään röstiperunoita tai ranskalaisia?
Vierailija kirjoitti:
Kukaan ei halua sellaisia syödä sinua lukuunottamatta.
Jospa siirtyisit syömään röstiperunoita tai ranskalaisia?
Minä haluan
Avaa pussi ja jätä huoneenlämpöön pariksi päiväksi, pehmenee mukavasti. Saunan jälkilöylyissäkin niitä voi pehmeyttää.
Porvoostahan tämä aloitus on, mutta nykyisin sipsit kylläkin ovat liian pehmeitä. Harvassa on oikein rapeat ja rouskuvat sipsit.
Naisille ja Miehille voisi olla omat Shipsit. Ja Lapsille myös.
No. Ok Sateenkaarishipsit myös...
Pakasta ne perunalastut ja ota huoneenlämpöön sulamaan saat pehmeitä perunalastuja.