Miksi kokit on kovia juomaan alkoholia?
Kommentit (11)
Kuumassa keittiössä työskennellessä tulee jano. Lähin juoma menee ääntä kohti.
Yksinäisyys. Olet itse töissä, kun muut ovat vapaalla ja kun itse olet vapaalla, on muut töissä.
Raskas työ, paskat työajat ja paska palkka. Ja epäkiitollinen ala. Vähemmästäkin alkoholisoituu... T: kokemusta on.
Jaa. Ehkä osalla pitää paikkansa, mutta on jokseenkin vanhanaikainen käsitys, että kokit alkoholisoituisivat.
Vierailija kirjoitti:
Jaa. Ehkä osalla pitää paikkansa, mutta on jokseenkin vanhanaikainen käsitys, että kokit alkoholisoituisivat.
Itse tunnen alkoholisoituneita kokkeja ja baarimikkoja. Tippaviinan juojia.
Vierailija kirjoitti:
Raskas työ, paskat työajat ja paska palkka. Ja epäkiitollinen ala. Vähemmästäkin alkoholisoituu... T: kokemusta on.
Meneehän joillakin hyvin. Esim Kape Aihisella.
Onhan se surkeaa työtä hikoilla kuumassa keittiössä. Aikaansaannoksetkin on mitä on.
Vihonviimeinen ammatti. Kotikokit ovat parempia ruuanlaittajia ja leipojia kuin ns. ammattikokit.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Raskas työ, paskat työajat ja paska palkka. Ja epäkiitollinen ala. Vähemmästäkin alkoholisoituu... T: kokemusta on.
Meneehän joillakin hyvin. Esim Kape Aihisella.
Tv-kokit ovat pelkkää kulissia.
ravintolamaailmaan kuuluu aika vahvasti myös alkoholi