Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Missä kulkee kokkeilun ja leipuroinnin raja?

Vierailija
29.12.2024 |

Lihan paistohommat on selvästi kokin hommaa mutta eikö esimerkiksi sisukan päälle laitettavan taikinakuoren teko ole leipomista?

No mikä sekasikiö se sitten on, kun tekee vaikka Beef Wellingtonia?

Työehtosopimuksetkaan ei vedä rajaa näihin asioihin.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
29.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raja menee siinä, että toiset osaavat suomea ja toiset eivät.

Vierailija
2/4 |
29.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Entäs ammattinimike? Meneehän se niinpäin, että kokin oletetaan leipovan kuin leipuri mutta leipurin ei oleteta olevan ammattikokki. Reilua, eikö?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
29.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Entäs ammattinimike? Meneehän se niinpäin, että kokin oletetaan leipovan kuin leipuri mutta leipurin ei oleteta olevan ammattikokki. Reilua, eikö?

Mulla on ennemminkin se vaikutelma, että kokit luulevat osaavansa myös leipoa, leipurit & kondiittorit eivät tule sössimään kokin tontille.

Vierailija
4/4 |
29.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Opettele ma tu suomea!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yhdeksän yksi