-paistan napakalla lämmöllä broilerin suikaleet ja siivutetun valkosipulinkynnen ja sekoitan joukkoon esim. punaista currytahnaa
-lisään pannulle suikaloituja vihanneksia (sen mukaan mitkä ovat kaupassa näyttäneet houkuttelevimmilta tai olleet tarjouksessa) siinä järjestyksessä, että kovimmat ensin (esim. porkkana, vesikastanja, kesäkurpitsa, sipuli ja paprika)
-kun vihannekset ovat saanet väriä pintaan kaadan joukkoon purkillisen kookosmaitoa, sekoitan ja nostan tarjolle
-maustan vokkia toisinaan myös sitruunamehulla, sokerilla, kalakastikkeella, inkiväärillä, chilillä, kaffirlimen lehdillä ja sitruunaruoholla
Vokkia ei kannata ylipaistaa/-keittää eikä hauduttaa, vokki on parhaimmillaan kun vihannekset ovat vähän rapsakoita.
-paistan napakalla lämmöllä broilerin suikaleet ja siivutetun valkosipulinkynnen ja sekoitan joukkoon esim. punaista currytahnaa
-lisään pannulle suikaloituja vihanneksia (sen mukaan mitkä ovat kaupassa näyttäneet houkuttelevimmilta tai olleet tarjouksessa) siinä järjestyksessä, että kovimmat ensin (esim. porkkana, vesikastanja, kesäkurpitsa, sipuli ja paprika)
-kun vihannekset ovat saanet väriä pintaan kaadan joukkoon purkillisen kookosmaitoa, sekoitan ja nostan tarjolle
-maustan vokkia toisinaan myös sitruunamehulla, sokerilla, kalakastikkeella, inkiväärillä, chilillä, kaffirlimen lehdillä ja sitruunaruoholla
Vokkia ei kannata ylipaistaa/-keittää eikä hauduttaa, vokki on parhaimmillaan kun vihannekset ovat vähän rapsakoita.