No niin mammat, onko kalat jo laitettu graavautumaan?
Kommentit (12)
ei, meillä mies hoitaa kalat ja kinkun, ja vielä ehtii
Minun silli haisee jo tarpeeksi härskille valmiiksi.
T: av-mamma
Maanantaina se kala vasta ostetaan. Kuka nyt vanhaa kalaa haluaisi syödä?
Ei. Kun sunnuntaina eka. Ja joulu aaton aamulla toka.
Maanantain ruuille kiva lisä. Graavi on vähintään 6 tuntia. 10-12 on meille sopiva.
Useimpien ohjeiden mukaan 2vrk pitäisi graavata.
Vierailija kirjoitti:
Useimpien ohjeiden mukaan 2vrk pitäisi graavata.
Ei tarvitse, 16 tuntia riittää oikein hyvin.
Vaimo tuossa makoilee sohvalla ja silli tuoksuu tänne saakka.
No laitoin, kun Vappu Pimiäkin jo laittoi.
-AP
Ei ole menen ostamaan viittä eri joulukalaa hallista. Mm. tsaarin lohta on luvassa jouluna ja muita herkkuja.
Graavaan huomenna illalla. Ihan hyvä olla 24 tuntia kun on paksu file. Merisuola, sokeri, korianterin siemen, rosepippuri ja tilli, niillä graavaus. Gravad lax by James Martin. Tällä ohjeella olen tehnyt vuosia. Aina on ollut menestys.
Graavattu ja pakastettu. Saa "tuoretta", ohutta siivua kun kohmeisesta leikkaa
Graavaus kestää n 6-12tuntia, joten vasta maanantaina, jos haluaa hyvää .