Mikä vikana
kun vehnäjauhot on sellaista tönkköä tavaraa ja tarttuvat kiinni tosi tiukasti esim. leivonta-astiaan ja jos tippuu tiskialtaaseen, niin saa irrottaa veitsen kanssa :O. Onko koostumusta jotenkin muutettu? Tuntuu, että ennen kun leivonnan jälkeen pesi leivonta-astioita, ei tarvinnut käyttää hirveästi voimaa astioiden puhdistukseen. Pitää varmaan vaihtaa välillä merkkiä ja testata muilla vehnäjauhoilla.
Kommentit (6)
ihan tosiaan tarttuu kuin sementti, kokeilen kyllä seuraavaksi toista merkkiä :D
Olet tottunut siihen että jauhot ovat vanhoja ja kuivahtaneita, ja nyt sattuikin vähän tuoreempi erä?
Vierailija kirjoitti:
Olet tottunut siihen että jauhot ovat vanhoja ja kuivahtaneita, ja nyt sattuikin vähän tuoreempi erä?
Ellei sitten kaupassa ole myynnissä jauhoja väärällä päiväyksellä? Meillä ei kerkeä jauhot vanhenemaan kaapissa, koska leivotaan paljon. Huomasin tämän nyt yhtäkkiä, ennen ei tälläistä ole ollut.
Mikä merkki? Ei mitään havaintoa tuollaisesta.
Vierailija kirjoitti:
Mikä merkki? Ei mitään havaintoa tuollaisesta.
Myllärin vehnäjauhot
-