Miten se värjätty kermavaahto tehdään,jota tarjoillaan rosollin kanssa?
Kommentit (12)
Säilykepunajuuren lientä, maun mukaan sokeria ja etikkaa (väkiviina) lisäksi. Jotkut ehkä laittavat suolaa, minä en.
Kuinka kädetön ihmisen täytyy olla, että tällaisesta pitää tänne avaus tehdä?! Normaali älykapasiteetillä varattu ihminen taatusti ihan itse keksii, mistä se väri tulee ja sellainen hakupalvelu kuin google on ollut kohta 30 vuotta..
Leikkaat sormeen siinä kokkaillessa ja maistat vähän kermaviiliä.
Öööh, ei rosolliin mitään kermavaahtoa kuulu laittaa
Vierailija kirjoitti:
Öööh, ei rosolliin mitään kermavaahtoa kuulu laittaa
Öööö voi laittaa. Tai sekoittaa kermaviiliin. Tai öööö laittaa pelkkää kermaviiliä.
Sen voi tehdä vaikka siniseksi, elintarvikevärillä.
Vierailija kirjoitti:
Öööh, ei rosolliin mitään kermavaahtoa kuulu laittaa
Lusikalla nokare päälle, voi ottaa ei ole pakko.
Vierailija kirjoitti:
Kuinka kädetön ihmisen täytyy olla, että tällaisesta pitää tänne avaus tehdä?! Normaali älykapasiteetillä varattu ihminen taatusti ihan itse keksii, mistä se väri tulee ja sellainen hakupalvelu kuin google on ollut kohta 30 vuotta..
Onko kuitenkaan pakko vastata noin ilkeästi? Jos ei kerran ole mitään sanottavaa niin miksi sanoa ollenkaan.
Olen. Koitas keksiä, ei ole rakettitiedettä!