Koska viimeksi laitoit munavoita? Ei tartte laittaa voihin. Muistatteko ihanan böklingin? Sitä ei saa mistään enää - johtuuko savusilakkapuu
Koska viimeksi laitoit munavoita? Ei tartte laittaa voihin. Muistatteko ihanan böklingin? Sitä ei saa mistään enää - johtuuko savusilakkapuutteesta? Siinä savusilat lihamyllyllä massaksi ja sekotetaan sitten levitteeseen (ennen voita, ehkä margariinia).
Kommentit (5)
Tein munavoita varmaan kuukausi sitten. En laita siihen yleensä koskaan pelkkää voita ja kananmunaa vaan korvaan osan voista raejuustolla. Tulee paljon kevyempi eikä ole niin kovaa jääkaappikylmänä. Myös oliiviöljy joskus käytössä voin lisäksi.
Vierailija kirjoitti:
Oisko ollut viime viikolla. Mutta teen sen oikaisemalla, eli kasarissa ensin kananmunat"kokkeliksi " koko ajan sekoitellen ja sitten nokare voita sekaan. Helppo, nopea, eikä maku eroa juurikaan perinteisestä.
Olet tehnyt munakokkelia, et munavoita.
Kesällä, karjalanpiirakpille ja uusille perunoille.
Usein uusien perunoiden kanssa teen munavoita, mutta laitan joukkoon silliä ja smetanaa ja paljon tilliä.
Ja tosiaan, vähemmän nykyään on savusilakoita.
Teen silloin tällöin.
Siinä on se vika, että on liian hyvää ja tulee samalla kertaa imaistua liikaa sekä rasvaa että kolesterolipommia.
Oisko ollut viime viikolla. Mutta teen sen oikaisemalla, eli kasarissa ensin kananmunat"kokkeliksi " koko ajan sekoitellen ja sitten nokare voita sekaan. Helppo, nopea, eikä maku eroa juurikaan perinteisestä.