Lihapullien rakenne ei ole tarpeeksi kiinteä
Kommentit (16)
Siinä lihapullamassassa. Mitä sidosaineita, kuinka rasvainen jauheliha?
Vierailija kirjoitti:
Siinä lihapullamassassa. Mitä sidosaineita, kuinka rasvainen jauheliha?
Kananmunaa, korppujauhoja, sipulia ja mausteita. Sika-nauta 23 %
Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Siinä lihapullamassassa. Mitä sidosaineita, kuinka rasvainen jauheliha?
Kananmunaa, korppujauhoja, sipulia ja mausteita. Sika-nauta 23 %
Ap
Jos ei ole hyvä, niin vähärasvaisempaa jauheliaa, vähemmän korppujauhoja ja sipulia, missä 95% on vettä.
Sikanaudasta tulee meheviä, löysähköjä pullia. Naudasta kiinteämpiä ja kuivempia.
https://www.valio.fi/reseptit/lempeat-lihapullat/
Tällä ohjeella on tullut todella hyvä rakenne
Vierailija kirjoitti:
https://www.valio.fi/reseptit/lempeat-lihapullat/
Tällä ohjeella on tullut todella hyvä rakenne
Ja olen siis paistanut pannulla, toisin kuin ohjeessa
Vaivasitko taikinaa liikaa? Se tekee mössöksi.
Kuulin kerran sukulaiselta, että maito lihapullataikinassa kovettaa ne. Oli kyllä hyviä pullia, ja tosi kiinteitä.
Airfryerissä saa tehtyä helposti hyvät napakat lihapullat. Itse laitan lihapulliin lisäksi pekonin paloja, nams nams.
Ai kiinteä on tavoiteltava tila? Itse en pidä ollenkaan liian kovista lihapullista kun taikinaa on vaivattu liikaa.
Sipulin voi myös kuullottaa erikseen ennen sekoittamista lihan kanssa, niin siitä poistuu vettä.
10pros nauta tai 17 pros. Pelkkä liha, nopea muotoilu. Paistinpannu täysillä ekat 5 min. Sitten voi pienentää 6-4. Mausteet päälle.
Vierailija kirjoitti:
Vaivasitko taikinaa liikaa? Se tekee mössöksi.
Tämä.
Vierailija kirjoitti:
Airfryerissä saa tehtyä helposti hyvät napakat lihapullat. Itse laitan lihapulliin lisäksi pekonin paloja, nams nams.
Gayfryeriä ei käytä kuin 80-luvun leipäkonemummot.
Jos haluat kiinteämpiä, niin purista ne lihapullat tiiviimmiksi. Äläkä laita mitään jauhoja tai muita täyteaineita sekaan. Pelkkä liha ja mausteet.