Miten valmistatte hirven maksan / munuaiset / sydämen?
Kommentit (12)
On silkkaa hulluutta syödä mitään sisäelimiä.
Vierailija kirjoitti:
vain paistia valmistan
Minä voin ottaa fileet, mistä voin hakea?
Maksan suikaloin,kuivatan ja annan koiralle makupaloina. Sydämen keitän koiralle ihan sellaisenaan , mutta munuaisia en hyödynnä mitenkään.
Maksasta poistan kalvon, viipaloin ja levitän korppujauhoissa ja paistan pannulla. Lisään kermaa ja valkosipulia ja dijon-sinappia. Syön keitettyjen lapinpeunoiden kera.
Sydäntä keitän punaviinissä/lihaliemessä tuntikausia, kunhan on mureaa.
Munuaisista en piittaa. Sitä kusenhajua, mikä keittämisestä lähtee en kestä
Maksasta poistan kalvon, viipaloin ja levitän korppujauhoissa ja paistan pannulla. Lisään kermaa ja valkosipulia ja dijon-sinappia. Laitan sitten biojätteeseen
Sydäntä keitän punaviinissä/lihaliemessä tuntikausia, kunhan on mureaa. Laitan sitten biojätteeseen.
Tiedetään että maksa on suosittua ruokaa paistettuna ja maksamakkara kuin laatikot. Kyllä. Maksapateet. Niinkuin toiset syö mätiä mikä on lisääntymiseen kaloilla. Korvat keitetään ja kuivataan koirille. Häntä ja kikkeli. Koirat niitä jyrsii kuivattuna. Kissat syö kalan jätteet parasta keittää ettei matoja. Makkaroihin halpoihin yök jauhetaan nahkaa. On ihmisiä jotka keittää kalan päitä ja elukan sarvia tai kavioita. Joillekin munuaiset sian ja lehmän on herkkua. Kiveksiä myydään. Etelän maissa. Aasin kivekset pässin.
Kaupan lihapiirat tehdään naudan sydämestä joskus lukee keuhkot. Toivotaan että edes terveet . Eikä ihmisten. Intiassa gurut syö kuolleita.
Kurvista ulos