Kuinka kauan kypsytät jauhelihaa pannulla?
Mieheni lopettaa lihan paistamisen miltein heti, kun se on ruskeaa eikä punaista näy. Vaikka olisi sika-nautaa. Itse taas pyörittelen sitä melko pitkää, että varmasti on kypsää ja pöpöt pois. Miten te?
Kommentit (13)
Sano miehellesi, että tuon voi olla vaarallista. Kyllä lihaa on paistettava n. 10 minuuttia käänellen. Ei riitä, että punaisuus on poissa.
Rutikuivaksi ja mustaksi asti. En ymmärrä miten ihmisillä on aikaa tehdä kotiruokaa.? Aloitin jauhenlihan paistamisen mukamas nopeaan ja edulliseen keittoon jo toukokuussa ja vieläkin kääntelen sitä pannulla. Porkkanan kilohintakin ehti jo kallistumaan.
Sä olet oikeassa. Mies paistaa liian vähän aikaa. Ehkä vettä joutuu lisäämään välillä ja ei liian kuuma pannu, mutta sellainen että kypsenee.
En kokkaa kellon aikojen mukaan vaan tunteella. Olen oppinut tuntemaan veitsen kärellä milloin ruoka on valmista. Kanamunat toki keitän 8-10min kellon mukaan. Perunat 15 min muussia varten.
Paistan niin kauan kuin nesteet haihtuu lihasta pois.
Jos on epävarma, kannattaa paistaa ja käristää niin pitkään, että jokin vieressä lähes syttyy palamaan. Mutta jos jotain syttyy palamaan, silloin ruoka menee pilalle. Ero hyvän ja huonon jauhelihan paistamisen välillä on hiuksenhieno.
Joku puolisen tunteroista freesaan ja sit laitan uuniin pellille 250 asteeseen lämpötilaan ja annan olla lihat siellä tunteroisen ja ehkä myös lisäksi muutaman minteroisen ylimääräistä.
Hah hah, vai pitää käryyttää niin kauan että "pöpöt kuolevat". Oletko muuten koskaan kuullut Tartar-pihvistä??
Vierailija kirjoitti:
Hah hah, vai pitää käryyttää niin kauan että "pöpöt kuolevat". Oletko muuten koskaan kuullut Tartar-pihvistä??
Oletko koskaan kuullut lapamadosta?
Vierailija kirjoitti:
Hah hah, vai pitää käryyttää niin kauan että "pöpöt kuolevat". Oletko muuten koskaan kuullut Tartar-pihvistä??
Sikanaudasta ei tehdä tartareita.
Syön sitä raakana ja kylmänä 🤤🥓🐄🐖🐖🐖🐄🐄🐄🐖🐖🐖🐄🐄🐄