Keitättekö perunat kuorineen vai kuorittuna?
Kommentit (18)
Perunat erikseen ja kuoret erikseen
Riippuu tilanteesta ja mitä niistä tekee.
Vierailija kirjoitti:
Käytän Lidl pussimuusia.
Paljonko maksaa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Käytän Lidl pussimuusia.
Paljonko maksaa?
En tiedä.
Kuorineen, jos en tee perunamuusia. Perunan terveellisin osa on just siinä perunan ja kuoren välissä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Käytän Lidl pussimuusia.
Paljonko maksaa?
En tiedä.
Ok.
Tein juuri jauhelihakeitonkin perunat kuorineen, palsternakan, lantun ja porkkanat kyllä kuorin
Keitän kuorineen, jokainen sitten kuorii pöydässä itse.
Vain täysi juntti kuorii perunan, peruna syödään aina kuorineen.
Keitän ja syö kuorineen. Joskus oli pakaste tikkuperunat kuorineen, hyviä.
Vierailija kirjoitti:
Käytän Lidl pussimuusia.
Minä ostin Pirkka vanilja jäätelöä.
Keitän ja syön kuorineen, niin kuin porkkanat ja muutkin ohut- ja mietokuoriset juurekset ja hedelmät. Suurin osa vitamiineista ja antioksidanteista on kuorissa. Parasta jos löytyy luomuna niin ei tarvitse myrkkyjäämiäkään pelätä.
Vierailija kirjoitti:
Keitän ja syön kuorien kanssa
Perunan kuoressa on myös suurin osa perunan myrkyistä. Kuorineen napaan vaan jos solaniini maistuu.
Keitän ja syön kuorien kanssa