Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Kahviloiden kakut. Miksi sitä margariinia ja esanssia käytetään niihin?
30.10.2024 |
Ihan sama mihin menee syömään kakkua niin ne on kaikki niin teollisen makuisia ettei tosikaan. Margariini maistuu, esanssi maistuu ja kaikki lisäaineet.
Jos teen ite kotona jonkun täyte tai juustokakun niin siitä tulee aina todella hyvää ja raikas. Käykää huvikseen kattoo Fazerin tai Hakafoodin kakkujen ainesosat. Ei tee mieli syödä sen jälkeen.
Kommentit (7)
Ikävä, että täällä trollataan suomalaisten kansallisaarteita.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Nykyään oikein mistään saa aidosti hyviä leivoksia jossa olisi aitoja aineksia.
Se on halvempaa kuin käyttää aitoja ja kunnollisia aineosia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vegaanien ja muiden ruokahörhöjen ansiota.
Alue: Aihe vapaa
Up