Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kahviloiden kakut. Miksi sitä margariinia ja esanssia käytetään niihin?

Vierailija
30.10.2024 |

Ihan sama mihin menee syömään kakkua niin ne on kaikki niin teollisen makuisia ettei tosikaan. Margariini maistuu, esanssi maistuu ja kaikki lisäaineet. 

Jos teen ite kotona jonkun täyte tai juustokakun niin siitä tulee aina todella hyvää ja raikas. Käykää huvikseen kattoo Fazerin tai Hakafoodin kakkujen ainesosat. Ei tee mieli syödä sen jälkeen. 

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
30.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Vierailija
2/7 |
31.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ikävä, että täällä trollataan suomalaisten kansallisaarteita. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
31.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niissä ei ole maku tärkein. 

Vierailija
4/7 |
31.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Totta.

Vierailija
5/7 |
31.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nykyään oikein mistään saa aidosti hyviä leivoksia jossa olisi aitoja aineksia. 

Vierailija
6/7 |
31.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on halvempaa kuin käyttää aitoja ja kunnollisia aineosia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
31.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vegaanien ja muiden ruokahörhöjen ansiota.