Miten viskistä voisi tehdä flunssaoloon kuuman juoman/totin? Muita viinatotivinkkejä?
Hei kertokaa miten saisin tehtyä viskipohjaisen kuuman totin, olo on jotenkin flunssatyyppinen?
Muita totivinkkejä, joissa olisi mukana vähän alkoa?
Konjakkia ei ole kotona eikä brandya, voisin hankkia. Rommiakaan ei ole. Viskiä on.
Kommentit (31)
En tiedä, miten nää kävisi yhteen. Maitopohjainen ei jotenkin houkuta, kurkun kannalta muu parempi jne.
Vierailija kirjoitti:
Kaakaon kanssa pikku tujaus viskiä?
Mikä sen alkojuoman nimi on, se jokin saksalainen tms, ei Hehkuviina, vaan se pikkupullo jota jotkut käyttää flunssaan ja jotkut juo muuten vaan?
Normaalisti teen kuuman flunssatotin Strohin 80-prossaisesta rommista, jos sitä ei satu olemaan niin sitten Minttuviinaa kuumaan kaakaoon.
Vierailija kirjoitti:
Mikä sen alkojuoman nimi on, se jokin saksalainen tms, ei Hehkuviina, vaan se pikkupullo jota jotkut käyttää flunssaan ja jotkut juo muuten vaan?
Unterberg ja muut vastaavat, semmoisia metsästysviinoja.
Juo viinasi raakana luuuseri..haha!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikä sen alkojuoman nimi on, se jokin saksalainen tms, ei Hehkuviina, vaan se pikkupullo jota jotkut käyttää flunssaan ja jotkut juo muuten vaan?
Unterberg ja muut vastaavat, semmoisia metsästysviinoja.
Tai Jägermeister
Vanha flunssan parannusjuoma on rommitoti. Otetaan pullo rommia ja siihen kaadetaan lusikallinen kuumaa vettä. Sekoitus nautitaan välittömästi ja flunssa paranee jopa 10 tunniksi.
Miten teet sen flunssatotin rommista? Otan ylös. Jos pääsen lähteen kauppaan niin kävisin alkon kautta.
Vierailija kirjoitti:
Normaalisti teen kuuman flunssatotin Strohin 80-prossaisesta rommista, jos sitä ei satu olemaan niin sitten Minttuviinaa kuumaan kaakaoon.
Irish Coffee?
Vierailija kirjoitti:
Mikä sen alkojuoman nimi on, se jokin saksalainen tms, ei Hehkuviina, vaan se pikkupullo jota jotkut käyttää flunssaan ja jotkut juo muuten vaan?
Jägermeister, Unicum, Underberg, Fernet Branca?
Juu! Tää Jägermeister oli se, mikä oli mielessä. Sitä voisi hommata pikkuputelin. Sitä vissiin otetaan suoraan flunssaan, ei tehdä kuumaa totia?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikä sen alkojuoman nimi on, se jokin saksalainen tms, ei Hehkuviina, vaan se pikkupullo jota jotkut käyttää flunssaan ja jotkut juo muuten vaan?
Unterberg ja muut vastaavat, semmoisia metsästysviinoja.
Tai Jägermeister
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikä sen alkojuoman nimi on, se jokin saksalainen tms, ei Hehkuviina, vaan se pikkupullo jota jotkut käyttää flunssaan ja jotkut juo muuten vaan?
Unterberg ja muut vastaavat, semmoisia metsästysviinoja.
Korn on suosittu Saksassa.
Jos kurkku kipee,niin kylmä juoma auttaa oikeesti.
Viskitonicci hyvä juoma siihen.
Itse laitan viskiä tai mitä tahansa jäykkää kuuman mehun sekaan, hyvin toimii.
Kuulostaa pahalta ja on pahaa, mutta auttaa, lämmitetty vehnäolut ja sitruunaviipale.
Vierailija kirjoitti:
Miten teet sen flunssatotin rommista? Otan ylös. Jos pääsen lähteen kauppaan niin kävisin alkon kautta.
Vierailija kirjoitti:
Normaalisti teen kuuman flunssatotin Strohin 80-prossaisesta rommista, jos sitä ei satu olemaan niin sitten Minttuviinaa kuumaan kaakaoon.
Mukin pohjalle loraus (vapaalla annostelulla/kuinka tujua tahtoo tehdä) rommia, kuuma vesi perään, pari teelusikallista sokeria ja sekoitetaan. Sokerin voi korvata hunajalla jos joku tykkää.
Kaakaon kanssa pikku tujaus viskiä?