Miksi pakastepizzat on niin suosittuja Suomessa?
Kommentit (12)
Ne on helppo ostaa ja helppo ottaa käyttöön tarvittaessa. Aika monet ovat myös yllättävän hyvänmakuista verrattuna valmispizzoihin.
Vierailija kirjoitti:
En syö jätteitä.
Samoista atomeista se jäte koostuu kuin sahramikin.
Siis onhan ne muuallakin, ainakin briteissä ja amerikassa. Käteviä ja ihan ookoo makuisia. Arjessa usein priorisoi enemmän helppoutta kuin makua, mieluummin vähän vaatimattomamman mutta ok:n makuinen pakastepizza kotona kuin vaiva lähteä johonkin tasokkaaseen pizzeriaan tai leipoa itse.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En syö jätteitä.
Samoista atomeista se jäte koostuu kuin sahramikin.
Niin, jos joku heittää sahramia roskikseen, niin se sahrami muuttuu jätteeksi. Mielenkiintoista, tuohan kuulostaa melkeinpä käänteiselle alkemialle.
Mun teini-ikäiset lapset pyytää kaupasta aina pakastepizzaa. Niin ostan.
Pizzat ovat hyviä itsetehtynä, ravintolassa kuin pakasteenakin.
Vierailija kirjoitti:
Koska ihmisetovat laiskoja eivätkä osaa tehdä itse pizzaa.
Olisikohan kyse ennemmin siitä, että kotiuuneissa ei yleensä tule hyvää pizzaa. Se sinun pullapohjainen, juustolla överisti kuorrutettu leipomus ei ole pizza ollenkaan.
Suomalaisten ostovoima ei riitä suomalaisten pitserioiden käyttämiseen.
Suosittuja myös muissa Pohjoismaissa ja ainakin Saksassa, Puolassa, Itävallassa, Tsekeissä . . . Nopea tapa - silloin tällöin - saada päivällinen tai iltapala aikaan, helppo lisätä muita aineita päälle oman maun mukaan. Hävikkiäkään ei välttämättä tule, sillä edellisen illan kylmät, jääkaapissa yöpyneet pizzapalat ovat arvaamattoman monen ihmisen herkku.
Koska ihmisetovat laiskoja eivätkä osaa tehdä itse pizzaa.