Rahkan hinnan nousu?! Haloo Valio?
Kuntosalilla käyvänä syön rahkaa, kuten varmaan moni muukin tätä harrastava. Koska se on melkein ainoa järkevä, mihin voi sekoittaa proteiinijauhetta, joita tilailen fitnesstukusta. Tämä yhdistelmä on halvin tapa saada riittävästi proteiinia, opiskelijabudjetilla.
Nyt Valio oli nostanut 500g rahkapaketin hintaa melkein EUROLLA! (Kolmesta lähes neljään euroon) Samaan aikaan oli vaihdettu väri violetiksi, entisen vaalean vihreän sijaan... mahtava uudistus, kyllä
Samaan aikaan valtio ulisee siitä että ihmiset ei liiku riittävästi... no minä oon niitä harvoja jotka liikkuu. Mutta millä perusteella toi hinta nousee noin valtavasti? Ymmärtäisin inflaation takia jonkun 10-20 snt nousun. Mutta miksi yhtäkkiä hyppää eurolla, samalla kun paketin väri vaihtuu? Ikään kuin se olisi joku uusi tuote, yritetään hämätä
Veteen sekoitettuna toi jauhe jää paakkuiseksi ja on lähinnä inhottavaa. Ei se rahkaankaan sekotettuna mitään luksus-herkkua oo. Mutta sen saa alas kuitenkin. Riittävä proteiinin saanti on saliharrastuksessa kriittisen tärkeää, proteiinipitoiset ruoat on muutenkin kalliita vrt. hiilarit. Pitää sitte varmaan syödä enemmän halpaa kanaa, ilmasto kiittää... Mitään kasvisproteiinia en ala vetämään, aminohapot ovat puuttellisia kaikessa paitsi eläinproteiinissa
Miten noin valtava hinnannousu pystytään perustelemaan?
Kommentit (10)
Raaka-aineen hinta.
Energian hinta.
kuljetuskustannukset.
onhan näitä
Xtran 500g rahka on edullisempi, samoin K- menun rahka, ja ihan yhtä hyvä, kuin Valio. Lisäksi, molemmat kestävät pakastamisen, Valion rahka ei kestä, menee liruksi.
Mikset vaihda noihin?
Miksi kaikista mahdollisista rahkavaihtoehdoista täytyy etenkään opiskelijabudjetilla syödä sitä kalleinta rahkaa mitä kaupasta löytyy? Oli kallein jo ennen hinnannousua.
Miksi rahka pitää olla nimenomaan Valion?
Vierailija kirjoitti:
Xtran 500g rahka on edullisempi, samoin K- menun rahka, ja ihan yhtä hyvä, kuin Valio. Lisäksi, molemmat kestävät pakastamisen, Valion rahka ei kestä, menee liruksi.
Mikset vaihda noihin?
Ehkä vaihdankin. Joskus aikanaan (kun aloitin salin) ostin useita eri rahkoja kokeillakseni, ja Valion pehmeä maitorahka oli ainoa minkä maku oli hyvä. Mutta siitä on vuosia ja siihen aikaan en sekoittanut siihen jauhetta. Siitä on tuo tapa jäänyt. Taidan vaihtaa rahkamerkkiä. Jauheen maku peittää kuitenkin osan rahkan omasta mausta
Kiitos, joskus on osattava myöntää olleensa väärässä. Olisi pitänyt tutkia asiaa aikaisemmin jo
AP
4 euroa? Ikinä ole maksanut rahkasta noin paljon. Tosiaan, kokeile niitä kauppojen omia merkkejä. Maksaa pari euroa 400-500g. Arla Pro proteiinirahkakin maksaa vain reilut pari euroa 500g purkki. Neljää euroa halvempia vaihtoehtoja on runsaasti. Eikun uutta vakkarituotetta metsästämään siis.
Olet lihantuottajien propagandan uhri. Kehonrakennus onnistuu vaikka kokonaan ilman eläinkunnan tuotteita! Vaihda ihmeessä edes osa kasviproteiiniin, ellei ole allergiaa esteenä. Protsku pitoisuuksissa tulee niin huikea etu verrattuna maitotuotteisiin.
Suoraan sanottuna kaikki maitotuotteet joutaa roskiin!
Kapitalismin olennainen osa on ahneus.