Mitä teette broiskun paistileikkeestä?
Tulee tehtyä kaikenlaista mutta joku uusi juttu kiinnostaisi, siis paljastakaa salanne :)
Kommentit (69)
Pilkottuna paprika-chilikastikkeeseen. Paprika-chili kerma, creme fraise,pieneksi pilkottu paprika,pieneksi pilkottu sipuli. Riisin kanssa syödään. Menis kyllä varmasti pastankin kanssa. Ensin pannulle siis sipuli, sit valmiiksi pilkottu kanat paistat,sit paprika ja kermat, annat muhia.
Vierailija kirjoitti:
Kuka sanoo broileria broiskuksi.
Lähes kaikki. Vastaisitko kysymykseen. Olisi jo nälkä.
Vierailija kirjoitti:
Pilkottuna paprika-chilikastikkeeseen. Paprika-chili kerma, creme fraise,pieneksi pilkottu paprika,pieneksi pilkottu sipuli. Riisin kanssa syödään. Menis kyllä varmasti pastankin kanssa. Ensin pannulle siis sipuli, sit valmiiksi pilkottu kanat paistat,sit paprika ja kermat, annat muhia.
Hei kiitos, olen tehnyt lähimain samalaista possun tai naudan suikaleista. Eipä ole tullut mieleen broiskua laittaa.
Kanakeittoja ja Currya. Yleensäkin tuo on parempi vähänkin pidempää haudutusta vaativiin ruokiin kuin file-/rintaleikkeet.
Muuta halvemmalla selviää, kun ostaa kokonaisia koipireisiä. Niistä saa saman palan, ja luista ja nahkoista tulee hyvä liemi. Ja onhan niissä muutakin syötävää.
Vierailija kirjoitti:
Kuka sanoo broileria broiskuksi.
Ei se muuten kanaakaan ole vaan kananpoikaa. Ihan yleistäkin on antaa asioille ns lempinimiä, harva puhuu esim. Eppu Normaalista vaan suurin osa puhuu vain Epuista ja kaikki tietävät, mistä on kyse.
Ensin ripottelen suolaa ja sitten kierittelen ruisjauhoissa ja paistan paistinpannulla. Pilkon pienemmiksi paloiksi. Syömme perunoiden ja porkkanoiden kanssa. Ei tarvitse kastikettakaan, on maukasta rukiin vuoksi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pilkottuna paprika-chilikastikkeeseen. Paprika-chili kerma, creme fraise,pieneksi pilkottu paprika,pieneksi pilkottu sipuli. Riisin kanssa syödään. Menis kyllä varmasti pastankin kanssa. Ensin pannulle siis sipuli, sit valmiiksi pilkottu kanat paistat,sit paprika ja kermat, annat muhia.
Hei kiitos, olen tehnyt lähimain samalaista possun tai naudan suikaleista. Eipä ole tullut mieleen broiskua laittaa.
No mikä ettei? Hyvin toimii tuollaisessa. Aika yleispätevä resepti. Voisi lisätä muitakin kasviksia tai sieniä.
Pidemmällä liemellä tuossa on keitto. Nuudeleita tai muuta pastaa sekaan. Tai perunaa.
Vierailija kirjoitti:
Kanakeittoja ja Currya. Yleensäkin tuo on parempi vähänkin pidempää haudutusta vaativiin ruokiin kuin file-/rintaleikkeet.
Muuta halvemmalla selviää, kun ostaa kokonaisia koipireisiä. Niistä saa saman palan, ja luista ja nahkoista tulee hyvä liemi. Ja onhan niissä muutakin syötävää.
Koipireiteen voinee laskea 30% lisää hintaa luun poiston jälkeen.
Minuuttileikkeen pilkon isoiksi suikaleiksi, lisään currya ja öljyssä paistan. Maustettu kerma, usein kolme sipulia. Keitetty pasta sekaan. Joku perussalaatti kylkeen. Naminam
Vierailija kirjoitti:
Pilkottuna paprika-chilikastikkeeseen. Paprika-chili kerma, creme fraise,pieneksi pilkottu paprika,pieneksi pilkottu sipuli. Riisin kanssa syödään. Menis kyllä varmasti pastankin kanssa. Ensin pannulle siis sipuli, sit valmiiksi pilkottu kanat paistat,sit paprika ja kermat, annat muhia.
Kukapas tuon kieltäisi perunankin kanssa syömään, sopisi varmaan keitetyiden perunoiden lisäksi myös muusin kaveriksi.
Paistan pari kanan munskenduudelia päälle.
Ei muuten kukaan sano broiskuksi ainakaan Tampereella.
Vierailija kirjoitti:
Paistileike?
Mitä haluat tietää? Leikkaustapa jossa broilerin paistista on irroitettu luu.
Keitto: pilkon pienemmiksi, paistan kasarissa, lisään vettä, niukasti. Hemapa sekaan ja viel sulatejuustoa... oi miten hyvää :}
Vierailija kirjoitti:
Ei muuten kukaan sano broiskuksi ainakaan Tampereella.
Tamperehan on Suomen broiskunsiipipääkaupunki! Vaikkakin pakastesiipiähän ne siellä on.
pumps