Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Korvapuusti-juttu

Vierailija
18.10.2024 |

Tein yhden sometyypin ohjeella bostonkalkkutyyliin korvapuusteja-

2,5 dl nesteellä taikina, siis pieni taikina. Mutta siihen täytteeseen 100.g voita. 

No, mä en koko rasvamäärää taikinalevyyn sipaissut, pikkasen jäi pois.

Paiston aikana rasvaa oli pirskoittunut uuniin... Aika hyvin rasvanestettä uuniluukun reuna-alueella pohjalla. Onneksi olin vuoan alle ritilälle laittanut leivinpaperia. Ja vuokakin oli hyvin sillä vuorattu. Rasva siis pirskottunut.

 

Oliks toi täytteen rasvamäärä liian iso, ohjeessa siis 100 g! Vihaan uunin putsaamista, tässä rasva ei kuitenkaan palanut käryämään...

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
18.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uunissakin on eroja, nykyuunit eivät ole yhtä tehokkaita ja ruoka roiskuaa. Olen havainnut asian itsekin, typerää.

Vierailija
2/2 |
18.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Uunissakin on eroja, nykyuunit eivät ole yhtä tehokkaita ja ruoka roiskuaa. Olen havainnut asian itsekin, typerää.

Siis uuneissakin on eroja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla