Ostin keltaisen lapun palan NIERIÄÄ. Kuinka valmistaisin
Kommentit (18)
Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Mikrotettu kala🤢
Paista pannulla voin kanssa tai laita pala uuniin.
Samoin kuin käytät sitä halpaa Norjan kassilohta. Huomioi kuitenkin kalan koko kypsentäessäsi sitä.
Nieriä pannulle voin kanssa, kylkeen vaikka kauden sienistä kastike. Tai sellaisenaan salaatin kanssa jos haluaa jotain kevyttä.
Vierailija kirjoitti:
Mausta suolalla ja valkopippurilla.
On vain mustapippuria. Ap
Vierailija kirjoitti:
Mikrotettu kala🤢
Paista pannulla voin kanssa tai laita pala uuniin.
Mun äippä se mikrotti lohipaloja. Aivan samalta maistuu kuin uunissa kypsennetty.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mausta suolalla ja valkopippurilla.
On vain mustapippuria. Ap
Joo sitä et voi käyttää maustamiseen. Syö se mikrotettuna ilman mausteita.
Uunissa tai pannulla. Mausteeksi riittää suola ja mustapippuri. Jos on käytössä, niin sitruunalla ja persiljalla voi kokonaisuuteen tuoda raikkautta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikrotettu kala🤢
Paista pannulla voin kanssa tai laita pala uuniin.
Mun äippä se mikrotti lohipaloja. Aivan samalta maistuu kuin uunissa kypsennetty.
No ei maistu, yäk. Mikrossa kalasta tulee kuivaa ja lötköä, koska siellä ei ole uunin kuumaa ilmaa sulkemassa pintaa. Lisäksi mikro lämmittää epätasaisesti.
Vierailija kirjoitti:
Keltaisen lapun?
Keltainen lappu = -30%
Ap
Se lappu on hyvää mikrotettuna. Suolaa vaan päälle.
Vierailija kirjoitti:
Nieriä pannulle voin kanssa, kylkeen vaikka kauden sienistä kastike. Tai sellaisenaan salaatin kanssa jos haluaa jotain kevyttä.
Kauden sieni = psilosybiini
Paista tai keitä tai microta.