Tarjoillaanko munavoi kylmänä vai lämpimänä, jos karjalanpiirakat on lämpimiä?
Kommentit (13)
Voi nimittäin tuppaa muuttamaan muotoaan lämpimänä...
levityskelpoisena eli ei liian kylmänä että levittyy helposti. Lämmintä munavoita ei oo koskaan tullut mulla vastaan.
Jääkaappikylmänä ei levity kun on ihan kovaa, lämpimänä voi menee velliksi ja levittyy varmasti IHAN joka paikkaan :D Parempi kun otat ajoissa huoneenlämpöön notkistumaan.
Tein tänään ekan kerran munavoita vieraille tarjottavaksi. =)
ap
Voihan yleensä sulaa, jos on liian lämmintä. Eli olisi juoksevaa munarasvaa silloin.
tarkoittaa sitä että piirakka hajoo kun siihen yrittää kovan munavoin levittää.
Munavoin tulee olla pehmeää... ei nyt varsinaisesti lämmintä.. ja kun tekee munavoin Oivariiniin niin siitä ei tule kivikovaa
No siis huoneenlämpöisaenä. Nostat munavoin pois jääkaapista n. tunti ennen tarjoilua niin se lämpiää ja notkistuu hyvin levittyväksi.
ap
ps. kyllähän esim kahviloissa lämmitetään piirakka voineen päivineen,,,,
kahvilassa (ylin auktoriteetti munavoi-rintamalla) myöskin lämmittää piirakat voineen päivineen?
(ylin auktoriteetti munavoi-rintamalla)
Ihanasti sanottu!
Lämmin ei munkaan mielestä ole oikea sana vaan pehmeää sen olla pitää.
Veitsellä ja haarukalla. EI sormin kuten kotona on tapana vieraille syöttää (mikä minusta ON makaaberia näinä sivistyneinä aikoina!)
Tästä syystä se voidaan lämmittää mikrossa kaikkinensa....
.
kahvilassa (ylin auktoriteetti munavoi-rintamalla) myöskin lämmittää piirakat voineen päivineen?
Hohhoijaa, kyllä taas voi av-mammat olla ylpeitä itsestään....
Veitsellä ja haarukalla. EI sormin kuten kotona on tapana vieraille syöttää (mikä minusta ON makaaberia näinä sivistyneinä aikoina!)
Tästä syystä se voidaan lämmittää mikrossa kaikkinensa....
.
kahvilassa (ylin auktoriteetti munavoi-rintamalla) myöskin lämmittää piirakat voineen päivineen?
Siis ei jääkaappikylmänä että sen saa levitettyä.