Kannattaako laminaattitaso laittaa keittiötasoksi?
Kestääkö se mitään? Kokemuksia? Mitään kivitasoja ei raaski laittaa
Kommentit (12)
Jos ei puutasoon tai komposiittiin ole varaa, niin sitten. Kyllähän lamitaso kestää oikeaa käyttöä, mutta onhan se melko wt.
Laminaatti meillä pysynyt hyvänä 10 vuotta. Kunhan vain roiskeetkin pyyhkii tuoreeltaan, eikä jättele esim. tiskauksen jälkeen vesilätäkköjä tasolle. Ei kolhuja,ei naarmuja,lapsiperhe.
Itse pidän laminaatista. Kivi tuntuu vaihtoehtona kolkolta ja kovalta. Puu taas tuntuu työläältä. Olen tykännyt laminaatista. Valinnanvaraa on ja on helppohoitoinen. Leivon paljon ja on hyvä pinta leipomisessa ja on ainakin meillä kestänyt hyvin, kun olemme sen verran varoneet, ettei sen päälle ole laitettu suoraan mitään kuumaa, eikä sen päällä ole leikattu mitään. On jo hiukan ikää, mutta näyttää kuin uudelta.
Mulla on valkoiset laminaattitasot. Ollut jo yli 10 vuotta ja hyvänä on pysyneet. Pidän pöydällä muovista leikkuualustaa, jonka päällä teen kaikki toiminnot. Pyyhin vesi- ym. roiskeet pois tuoreeltaan ja kuumien astioinen alla käytän metalliritilää.
Vierailija kirjoitti:
Jos on surkee köyhä niin sitten.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Vierailija kirjoitti:
Meillä on 5000e kivitaso.
Erittäin huono. Liian kova. Lasit hajoaa herkästi. Oli sellainen. Ei ole enää.
Käytännöllinen, helppohoitoinen ja kestävä. Edullinenkin vielä. Mitä järkeä laittaa tonneja johonkin kivitasoon ja ostaa sillä hyväksyntää muilta? Sijoita se raha eläkepäiviä varten ja laita edullinen taso.
Meillä on keittiössä 1980-luvulla asennetut laminaattitasot edelleen hyvässä kunnossa. Niistä ei näy mitenkään, että ne ovat yli vuoden vanhat.
Up