Jauhelihakastikkeeseen ei kuulu sipuli
Öööh, ei jauhelihakastikkeeseen kuulu laittaa sipulia.
Jauhelihakastikkeseen laitetaan aina vain 400g naudan jauhelihaa 10%, purkki kermaa, suolaa ja pippuria.
Kommentit (28)
Aivan varmasti kuuluu sipuli. Voi laittaa kermaa lorauksen. Jauheliha paistetaan ja siirretään sivuun. Voissa ruskistetaan vehnäjauhot tumman ruskeiksi ja sekaan jauheliha ja sipulisilppu ja vettä. Keitellään sopivaksi. Suola, mustapippuri ja kermaloraus.
Kyllä muuten kuuluu, kuten ketshuppi karjalan paistiin ja hernekeittoon!
Ootko se sama jankkaaja, joka siitä lohesta kirjoitti.
Jokainen laittakoon ruokaansa mitä haluaa.
Kun me lapsina inhosimme niitä lötköjä sipulinpalasia, keksi äiti laittaa kastikkeeseen kiehumaan kokonaisen sipulin. Siitä tuli yhtä hyvin soosiin makua kuin niistä lötköistä palasistakin, mutta ei ollut vaaraa, että olisi joutunut niitä lötköjä syömään. Itsekin laitan useimmiten kokonaisen sipulin kastikkeeseen maustamaan sitä.
Apua. Olen opettant laittamaan lapset jauhelihakastikkeeseen sipulia. Kun minun äiti ja mummo laittoivat ja minut niin opettivat.
Ollaan koko suku pilalla. Tai ainakin meidän jauhelikastikkeet on pilalla.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä muuten kuuluu, kuten ketshuppi karjalan paistiin ja hernekeittoon!
Hernekeitto on ruotsalainen perinneruoka.
Jauhelihakastikkeeseen kuuluu laittaa sipulia. Mutta jauhelihakastikkeeseen ei kuulu laittaa kermaa.
Unohdit puolukan, sitä kuuluu laittaa 2,48 ķertaa jauhelihan määrä