Millainen se ranskalainen herkeitto oikein on? Eikö siinä laiteta kermaa sekaan?
Kommentit (5)
Siihen laitetaan sammakoita ja muita nilviäsiä sekä patonkia ja punaviiniä. Nautitaan peseytymättömänä paskalta haisten baskeri päässä Gauloisesia tuprutellen.
Vierailija kirjoitti:
Sauvalla suristellaan tasaiseksi ja lisätään hieman shampanjaa/skumppaa niin antaa kevyesti pirskahtelevan suu tuntuman.
Hyi hitto. Kas kun ei hajuvettä laiteta. Vai laitetaanko sittenkin ?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sauvalla suristellaan tasaiseksi ja lisätään hieman shampanjaa/skumppaa niin antaa kevyesti pirskahtelevan suu tuntuman.
Hyi hitto. Kas kun ei hajuvettä laiteta. Vai laitetaanko sittenkin ?
Pieni pirskautus Chanel vitosta viimeistelee makunautinnon.
Ranskalainen Creme Ninon on tuorehernekeitto. Käsittääkseni Ranskassa siihen klassiseen reseptiin kyllä kuuluu pieni määrä kermaa ja voitakin.
Sen sijaan Italiassa syödään samantapaista tuorehernekeittoa, johon ei tule kermaa eikä voita. Itse tykkään siitä enemmään jopa. Siinä rasvana on oliiviöljy ja sekaan tulee myös tuoretta rucolaa ja usein tuoreita yrttejä kuten minttua tai timjamia.
Sauvalla suristellaan tasaiseksi ja lisätään hieman shampanjaa/skumppaa niin antaa kevyesti pirskahtelevan suu tuntuman.