Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Viipurinrinkelitkin pilattu

Vierailija
05.10.2024 |

Ostin torilta pitkästä aikaan viipurinrinkelin ja jo on maku muuttunut huonommaksi. Eivät taidä niissä enää voita käyttää vaan jotain muuta rasvaa. Mieleni ihan pahoitin.

Miksi kaikki tuotteet pilataan nykyään kun ruvetaan käyttämään jotain palmuöljyä tai vastaavaa? Luuleeko ne ettei meillä ole enää makuaistia.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
05.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole.

Juho Pullin viipurinrinkeli

Ainesosat

vehnäjauho (jauhoparanne E300) vesi sokeri voi (vähälaktoosinen) hiiva ruokasuola kananmuna (voiteluun) kardemumma muskottikukka sahrami

Vierailija
2/3 |
05.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En muista kenen valmistama oli mutta maku oli järkyttävä. Täytyy tästä lähin kysyä että on varmasti voihin tehty. Veden sijastakin pitäisi käyttää punaista maitoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
05.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rypsi ei ole huono. Mutta jos on palmua niin outoa. Mitä tarkoittaa Imatran Riisipiirakka? Miten se eroaa muista?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kaksi kaksi