Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Laitoin kuukausi sitten suolakurkkuja hapattumaan. Kohta maistetaan.

Vierailija
28.09.2024 |

Jännää on.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
28.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Järjenvastaista.

Vierailija
2/10 |
28.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan järjenmukaista on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
28.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

No kerro jo

Vierailija
4/10 |
28.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä olen hapattanut munaani kohta kuukauden viime suihkun jälkee , kohta joku mirkku saa maistaa sitä.

Vierailija
5/10 |
28.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikein mainioita tuli, saavat vielä pari viikkoa olla.

Vierailija
6/10 |
28.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko kyse jopa ihan fermentoitumisesta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
28.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten teit? 

Vierailija
8/10 |
28.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko kyse jopa ihan fermentoitumisesta?

Suomeksi hapattumisesta, kyllä. Näsäviisaus kolahti omaan nilkkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
28.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miten teit? 

Pikaresepti. Vakuumipussiin suola ja mausteet. Rapeita tuli. Perinteisellä systeemillä olisi jouluna ollut valmista.

Vierailija
10/10 |
28.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kurkkujen hapattamisessa kestää perinteisellä menetelmällä huoneenlämmössä korkeintaan kaksi viikkoa. En ymmärrä, mikä on tämä "perinteinen menetelmä", jolla kestäisi jouluun saakka. Hapattamiseen tarvitaan ämpäri ja siihen kanneksi lautanen, joka pitää kurkut ja mausteet koko ajan veden alla. Aineiksi tarvitaan tuoreita avomaankurkkuja, vettä, suolaa, mustaherukanlehtiä ja mausteita.

Kurkkujen tosiaan pitää olla tuoreita, suolakurkkuja ei voi laittaa happanemaan. :)