Kohta kinkkukiusausta ja fetasalaattia! Nam!
Kommentit (10)
nam! herahti vesi kielelle:P´ missäs päin te asutte, tuun teille syömään:D
mun mielestä apetina-feta, se vähärasvanen, on kaikista parasta fetaa:) eiköhän jokainen osta just sitä fetaa mistä itse tykkää?
kyllä mä kesällä saatan syödä fetasalaattia ihan ruokana, mutta se on sillon jos on kuuma päivä eikä mikään " tuhti" maistu. muuten on mun mielestä ruuan lisuke. tai joku kevyt lounas. usein muuten, jos siis ruuaks teen, tai esim. " bileisiin" tarjottavaks patongin kera, lisään siihen vielä niitä kariniemen valmiiks paistettuja kanafileitä paloteltuna:) nam! pakko ehkä lähtee kauppaan... :D
hänen mielestään ainoa oikea feta on Patros feta tms. ja apetinan 3% on kumia (tosin sitä se kyllä onkin)
Vierailija:
mun mielestä apetina-feta, se vähärasvanen, on kaikista parasta fetaa:) eiköhän jokainen osta just sitä fetaa mistä itse tykkää?
eipä tulisi mieleenkään syödä sitä ruoaksi kokonaista lautasellista.
ehkä joku toinen kerta:) pitänee sitten tyytyä lihapulliin:)
syön kyllä ihan mitä tahansa muutakin, ei kai se niin tarkkaa voi olla??
siis se apetinan vaaleensinisessä purkissa oleva feta:) taas muut fetat on musta kovia ja pahan makusia. se vihree apetinan feta on ihan ok, mut se ei oo niin hyvän makusta kun se sininen...
Jos käytän muuta fetaa (lue kovaa)
niin pilkon juuston kuutioiksi ja laitan kylmään veteen jääkaappiin illalla ja käytän seuraavana päivänä, vesi valutetaan pois ja nam.
Tämä on ammattilaisen niksi jonka opin ravintolakoulussa jonka jaan mieluusti kanssanne. Monet fetat on liian suolaisia ja tällä systeemillä lähtee liika suola ja feta pehmenee.