Mitä karkkeja voi laittaa kuumaan kaakaoon niin että se olisi vielä herkullisempaa?
Yhdessä romaanissa henkilöhahmo laittoi kuumaan kaakaoon "malvakaramellia". En oikein saanut selville mitä se on, mutta siitä tuli mieleen otsikon kysymys. Itselle tulee mieleen vain Marianne-karkki. Oletteko kokeilleet sitä?
Kommentit (20)
Mun mielestä ihan suklaan sulatus, kaakaon tilalla ainakin osittain, on ehkä paras. Kermavaahtoa, kinuskikastiketta siihen vielä, niin ainakin on makiata makiata
Riippuu mistä tykkää. Kaikista niistä makua liukenee.
Amerikkalaiset laittaa niitä pieniä vaahtokarkkeja, en muista niiden nimeä.
Itse tykkäsin joskus vaniljajäätelöstä kaakaon kanssa, mutta sitä jäätelökaakaota ei pystynyt kuin vähän juomaan. Sama kermavaahtokaakaon kanssa. Rupesi tekemään pahaa, vaikka oli hyvää.
Vaahtokarkkeja, oikeaa suklaata, kossua tai vastaavaa
Sokeria sokerin sekaan vaan. Sitähän te tarvitsette :)
Minttuviina on kyl paras. Ensin 4 cl kaakaoon. Sitten kaakao puolillaan lisätään taas 4 cl. Sitten snapsilasillinen minttuviinaa. Sitten pullon suusta loput. Ikimuistoista, jos muisti säilyy.
Paras lisä kaakaoon on vaniljasokerilla maustettu kermavaahto. Paitsi mausta ja koostumuksesta, tykkään kaakaon kuumuuden ja kermavaahdon viileyden yhdistelmästä.
Pala Fazerin vaaleaa maitosuklaata kuumassa kaakaossa hieman sulaneena on hyvää.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Ne piparmintun makuiset joulukarkkikepit on hyviä. Niillä voi sekoittaakin, ja sulaessaan muuttavat kaakaon minttukaakaoksi. En ole vielä nähnyt niitä kaupoissa. Yleensä ostan joulun alla useamman paketin niin että riittää koko lopputalveksi.
Piparminttukarkkeja voi murskata ja laittaa kerman päälle, myös jotkut pehmeät toffeekuutiot voi pieniä ja ripotella koristeiksi.
Minttukonvehti ja kaikkea voi kokeilla löytääkseen mieleisensä .