Millaisen perunasalaatin teette itse?
Kommentit (7)
Minäkin mieluiten ns kirkkaan öljy-sinappikastikkeessa. Esim tonnikala-perunasalaatti tähän on hyvä
Perinteisen turkkilaiseen jugurttiin ja vain 1 tl majoa makua antamaan.
Käytän tätä reseptiä:
Minä teen sen Hellmansin majoneesiin+kermaviiliin. Ja omenan oltava granny smithiä+hieman kapriksia sekaan ja sinapissa sekä makeaa että väkevää. Ja vähintään muutaman tunnin maustuminen.
Vierailija kirjoitti:
Minä teen sen Hellmansin majoneesiin+kermaviiliin. Ja omenan oltava granny smithiä+hieman kapriksia sekaan ja sinapissa sekä makeaa että väkevää. Ja vähintään muutaman tunnin maustuminen.
Kermaviili, omena ja kaprikset ovat turhia perunasalaatissa...
Ei perunaa ihmisille! Se lihottaa! Varokaa!
Kermaviilikastike, jossa sinappia ja vähän maustekurkun vettä purkista, suolaa ja valkopippuria. Perunanpalojen mukaan keitettyä munaa ja niitä maustekurkkuja, todella pieniksi kumpikin pilkottuna. Yli yön kylmään. Koristeeksi persiljaa ja ruohosipulin renkaita.
Teen itse öljysinappikastikkeeseen ja tietenkkin sen pitää maustua yön yli jääkaapissa.