"Fazer tutkii jatkuvasti reseptiikkaansa sekä mahdollisuuksia käyttää kaakaota edullisempia raaka-aineita"
Jes, suklaata ilman kaakaota... mitäköhän se on...
Kommentit (28)
Ovat lisänneet moniin tuotteisiin MUUNNELTUA tärkkelystä, mm. marjapiirakoihinsa, jotka saa jäädä nykyään kauppaan.
Geenimuunneltua en syö vapaaehtoisesti ainakaan.
Noh, suosittujahan nuo tuntuu olevan levyt joihin on korvattu suklaa jollain sokeri-makuaine uutepaloilla (karkki).
MIksi närpiöläiset eivät ala viljellä tomaattien sijaan kaakaota, kun siitä saisi niin kovan hinnan?
En käytä Fazerin tuotteita. Suklaassa suosin Suomessa valmistettua raakasuklaata. Kaakaon saatavuuden haasteet vaikuttavat myös muihin valmistajiin. Hinnat nousevat.
Kaakaosta saatavien raaka-aineiden korvaaminen muilla aineksilla tai keinotekoisesti 🙄 Se on sitten jotain muuta kuin suklaata. Onhan siihen jo menty kaakaotuotteissa. Kaakaovoita korvataan muilla rasvoilla 🤪
Vierailija kirjoitti:
Fazer on p***aa. Kannattaa kiertää kaikki sen tuotteet.
Mikä sitten on parempi suklaamerkki? Omeasta mielestäni Fazerin Sininen on paras.
Vierailija kirjoitti:
En käytä Fazerin tuotteita. Suklaassa suosin Suomessa valmistettua raakasuklaata. Kaakaon saatavuuden haasteet vaikuttavat myös muihin valmistajiin. Hinnat nousevat.
Kaakaosta saatavien raaka-aineiden korvaaminen muilla aineksilla tai keinotekoisesti 🙄 Se on sitten jotain muuta kuin suklaata. Onhan siihen jo menty kaakaotuotteissa. Kaakaovoita korvataan muilla rasvoilla 🤪
Raakasuklaa on aika eri makuista kuin joku Fazerin sininen, eivät ole vaihtoehtoisia tuotteita
Varmaan jostain kuivatuista käytetyistä kahvinporoista voisi jauhaa kaakaonkorviketta.
Makuainetta sekaan...
Vierailija kirjoitti:
Ovat lisänneet moniin tuotteisiin MUUNNELTUA tärkkelystä, mm. marjapiirakoihinsa, jotka saa jäädä nykyään kauppaan.
Geenimuunneltua en syö vapaaehtoisesti ainakaan.
Muunnettu tärkkelys (ei muunneltu) on kemiallisesti tai entsymaattisesti käsiteltyä tärkkelystä, sillä ei ole mitään tekemistä geenimuuntelun kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Fazer on p***aa. Kannattaa kiertää kaikki sen tuotteet.
Ihmettelen sitä, että oliko jo vuonna 1916 Suomessa saatavilla palmu- ja sheaöljyä vai missä vaiheessa tuollaiset on ujutettu Da-Capoon?
"Da-Capo - klassikko vuodelta 1916"
https://www.fazer.fi/tuotteet/suklaa/artikkelit/da-capo--klassikko-vuod…
"kasvirasva (palmu, shea)"
Vierailija kirjoitti:
Fazer on p***aa. Kannattaa kiertää kaikki sen tuotteet.
Jaa. Mutta Marabou on sitten ilmeisesti ok, vaikka heillä tuotteissa käytetään vähemmän kaakaota ja enemmän maitopohjaisia tuotteita, rasvoja yms. Lukisit joskus tuoteselosteesta, montako prosenttia missäkin on oikeaa kaakaota.
Hmh. Etsitään halvempia raaka-aineita. Miksi? Joo, hinta nousee raaka-aineen kallistuessa, mutta mitä sitten? Entä jos silti tehtäisiin laadukas tuote? Haittaisiko hinnannousu asiakasta niin paljoa, jos tuote samalla erottuisi muista makunsa ja korkean laatunsa vuoksi?
Minä en ainakaan osta sitä "suklaata", jossa kaakaopavut korvataan jollain halvemmalla. Kun ei se hintakaan kuitenkaan edullisemmaksi muutu.
Minä just tykkään Fazerin tuotteissa siitä, että ne maistuu kaakaolta. Kinderit ja muut ei maistu. Se on sääli, jos kaikki alkaa maistua joltain muulta kuin oikealta suklaalta.
Vierailija kirjoitti:
Ovat lisänneet moniin tuotteisiin MUUNNELTUA tärkkelystä, mm. marjapiirakoihinsa, jotka saa jäädä nykyään kauppaan.
Geenimuunneltua en syö vapaaehtoisesti ainakaan.
Ei muunneltu tärkkelys liity mitenkään geenimuunteluun.
Arvostan suklaanvalmistajaa jonka tuoteissa käytetään vain aitoja aineita. Ei ns. täyteaineita eikä gluteenin jäämiä. Myös valkoisen sokerin ja keinotekoiset makeutusaineet kierrän mieluiten.
Paskaltahan nuo kaikki alkaa maistua kun tungetaan glukoosi-fruktoosisiirappia ja palmuöljyä kaikkeen. Halpaa paskaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En käytä Fazerin tuotteita. Suklaassa suosin Suomessa valmistettua raakasuklaata. Kaakaon saatavuuden haasteet vaikuttavat myös muihin valmistajiin. Hinnat nousevat.
Kaakaosta saatavien raaka-aineiden korvaaminen muilla aineksilla tai keinotekoisesti 🙄 Se on sitten jotain muuta kuin suklaata. Onhan siihen jo menty kaakaotuotteissa. Kaakaovoita korvataan muilla rasvoilla 🤪
Raakasuklaa on aika eri makuista kuin joku Fazerin sininen, eivät ole vaihtoehtoisia tuotteita
Ei kaikille, mutta joillekin raakasuklaa on mieluisin vaihtoehto. Näissäkin eri valmistajien tuotteissa on eroja. Ei kannata yhden perusteella tuomita kaikkia.
Fazer on p***aa. Kannattaa kiertää kaikki sen tuotteet.