Syökö täällä joku kesäkurpitsaa ihan raakana vai ruskistatteko sen paistinpannulla?
Kommentit (26)
Ajanhukkaa kierrättää keittiöjätettä pannun kautta.
kypsennän aina, menee padoissa ja kastikkeissa pieniksi pilkottuna lisukkeena. Ja välillä iha siivuina grillissä.
Olen kuullut että muutamat saaneet raakana kurkkukutinaa jne. Hyvä lisäke ja halpa. Samettinen kesäkurpitsakeitto kannattaa testaa kanssa, resepti löytyy tolla nimellä.
Syön useimmiten raakana. Pilkon salaattiin tai laitan mukaan smoothieen. Juuri parhaillani juon vihersmoothieta jossa on mukana kesäkurpitsaa.
Raasteenakin menee ja voihan siitä leikellä siivuja wokkiin tai paistaa yksittäin kuten muitakin kasviksia, juureksia.
Joskus raakana tikuiksi leikattuna, joskus uunissa kypsennettynä. Pannulla paistamista ei ole tullut kokeiltua.
Raakana salaattiin ja leivän päälle. Hyvää on!
Otsikko on väärin. Sen pitäsi olla: Siis ihan oikeastiko täällä joku syö kesäkurpitsaakin raakana?
Käytän paljon kurkun sijaan leivän päällä.
Viipaloin uunivuokaan kesäkurpitsaa, sipuleita, tomaattia, paprikaa. Liraus oliiviöljyä ja päälle juustoa.
Kelpaa meillä.
Raakana salaateissa.
Jos paistaa, pitää tajuta ottaa kuumalla pannulla tai grillissä vain rapsakka pinta. Ylikypsäksi muusiksi paistettu kesäkurpitsa on kammottavaa.
Syön sitä vain kypsennettynä. Raaka on pahaa.
Raakaraasteena, pilkottuna dippirehuksi. Pannulla paistettuna, uunissa paistettuna, keittona, sosekeittona, lasagnentapaisena vuokaruokana, jauheliha-kesäkurpitsavuokana, kesäkurpitsa-halloumipihvinä, kakkuna, hillona, relissinä...
Laittaisin kesäkurpitsaa esim. pisto manchegoon,
Vierailija kirjoitti:
Se maistuu ja haisee kypsennettynä ihan mälliltä. Ei ihme että monet naiset tykkää.
Miltä mälli maistuu?
Vierailija kirjoitti:
kypsennän aina, menee padoissa ja kastikkeissa pieniksi pilkottuna lisukkeena. Ja välillä iha siivuina grillissä.
Olen kuullut että muutamat saaneet raakana kurkkukutinaa jne. Hyvä lisäke ja halpa. Samettinen kesäkurpitsakeitto kannattaa testaa kanssa, resepti löytyy tolla nimellä.
Vuosia olen syönyt raakanakin eikä mitään kurkkukutinaa ole ilmennyt. Omalta kasvimaalta tosin ilman myrkkyjä viljelty.
Hesarissa tänään herkulliselta kuulostava kurpitsapihvien ohje. Raaka-aineet: kesäkurpitsa ja hallloumi. Molemmat raastetaan ja joukkoon sekoitetaan yksi muna.
Paistan pannulla ohuita siivuja ja sitten hetkeksi talouspaperin päälle ja lisukkeeksi.
Mausta kikkomanilla, hyvää tulee.