Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Parhaat kokkausvinkit
20.08.2024 |
Tänne tarjolle hyviä vinkkejä joita sovellatte kotikokkailussa, tässä muutama oma.
- Kanafileet pilkon todella nopeasti koskematta itse kanaan. Vaatii kunnon keittiöveitsen ja haarukan. Ei salmonellariskiä vaikka kotimaista tulee aina käytettyä. Toimii myös fileleikkeisiin ja kalkkunafileisiin.
- Valkosipulia syödään paljon, mutta viipaloin tai pilkon sen aina. Haisee hengitys paljon vähemmän. Murskaamalla saa sen pahan hajun.
- hommaa kunnon kokkiveitsi (santoku tms ) Helpottuu elämä keittiössä, huntilla saa jo suht hyvä laatuisen.
Kommentit (0)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa