Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Parhaat kokkausvinkit

Vierailija
20.08.2024 |

Tänne tarjolle hyviä vinkkejä joita sovellatte kotikokkailussa, tässä muutama oma. 

- Kanafileet pilkon todella nopeasti koskematta itse kanaan. Vaatii kunnon keittiöveitsen ja haarukan. Ei salmonellariskiä vaikka kotimaista tulee aina käytettyä. Toimii myös fileleikkeisiin ja kalkkunafileisiin. 

- Valkosipulia syödään paljon, mutta viipaloin tai pilkon sen aina. Haisee hengitys paljon vähemmän. Murskaamalla saa sen pahan hajun.

- hommaa kunnon kokkiveitsi (santoku tms ) Helpottuu elämä keittiössä, huntilla saa jo suht hyvä laatuisen.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla