Mitä olette säilöneet tai aiotte säilöä?
Vai onko niin, että jo kaikki naistenlehtien säilöntäideatkin tunkee korvista ulos?
Mulla vähän tekee tuota. Mutta aina teen perus omenasosetta pakastimeen. Yksinkertainen on kaunista.
Kommentit (8)
Aion säilöä peräsuolen laskeumani, jos se joskus laskeutuu kokonaan pois.
Parvekkeella siemenistä kasvattamiani basilikaa ja persiljaa pakastin.
Kesäkurpitsa-sitruunahilloa, kesäkurpitsapikkelsiä, punajuurisäilykettä, suolakurkkuja, hapankaalia, herukkamehuja. Osan kesäkurpitsoista pakastin raasteena. Tein valmiita sosekeittoja ja kasvispihvejä erilaisista kasvisten sekoituksista pakkaseen. Leivoin kesäkurpitsakakkua niinikään pakkaseen.
Vielä olis tehtävä viime vuoden ylijäämäpuolukat hilloksi, omenasosetta tai -hilloa, tomaattisäilykkeitä, pakastevihannessekoituksia.
Tämän vuoden puolukat ovat vielä metsässä, mutta kunhan saan ne sieltä kerättyä, niin teen pulmupuolukoita ainakin.
Marjoja ja mehuja pakastettu,
Omenasosetta.
Tänään tein kurpitsa-sitruunshilloa kun kurpitsoja on jo lliaksikin.
Puolukkametsään menoa odotan minäkin. -ap
Kirsikkatomaatit ja avomaan kurkut laitoin happanemaan sekä kimchin.