Manhattan-sipsit muuttuneet?
Olen sipsihirmu, joka rakastaa Estrellan "Manhattan"-sipsejä yli kaiken, mutta nyt olen viimeisen reilun kuukauden aikana saanut joka ainoa kerta sellaisen pussin, jossa sipsit ovat tavanomaiseen verrattuna tosi vaaleita. Ihan vähäsen vaan öljyssä paistettu, kun ennen oli välillä oikein ihanan tummiakin seassa ja paistoaste selkeästi vähän perusteellisempi.
Onko joku muukin huomannut saman? Ajattelin, että omassa lähikaupassa on sattunut vaan joku vaaleampi erä, mutta nyt kun olen ostanut pussin useammasta lähialueeni kaupasta, kaikki kyseiset sipsit ovat olleet samanlaisia kalvakoita.
Älkää nyt vaan sanoko, että tämäkin on joku uudistus.. Onko toivoa enää entisenlaisista herkkupaloista, vai pitääkö tässä etsiä näiden riisikakkujen tilalle jokin uusi suosikki?
Kommentit (7)
Se makuhan muuttu kaikissa estrellan sipseissä valmistustapa muuttui. EI ne enää ole rasvaisen suolaisia.
Eikä!? Pitää olla rasvaisen suolaisia!
Ap
Ovat muuttuneet. Selkeästi vaaleampia
Herkku chips oli oma suosikkini, myös estrellan. Ei ole enää, muuttivat jotain reseptissä. Mauttomia nykyään. Ennen olivat ihanan suolaisia ja rasvaisia.
Olen huomannut saman ja siirtynyt Pirkka-merkkiin noissa. Vaikea ymmärtää, miksi toimivaa "korjataan"...
Voin allekirjoittaa myös sen, että tämä makumuutos on tapahtunut aika äskettäin joka tapauksessa. Manhattanit olivat minullakin ykkössipsiherkku, mutta eivät ole enää.
Minä kysyin kerran asiakaspalvelusta samaa ja sieltä vastattiin että perunalajike on ollut eri.