Teetkö koskaan välipaloja ns. sarjatuotantona valmiiksi jääkaappiin?
Eli samalla vaivalla kun tekee yhden, tekee pari-kolme ja käärii kelmuun jääkaappiin? Tarkoitan esim. voileivän kokoamista (voi, juusto, kinkku, salaatit, paprikat) niin ettei tarvitse joka ilta silputa samaa settiä? Tai esim. hedelmiäkin valmiiksi eväsrasiaan vaikka söisit ne itse huomenna?
Kommentit (8)
En syö mitään välipaloja, enkä varsinkaan niin paljon että niitä pitäisi sarjoina tehdä. Mikset syö oikeaa ruokaa?
Tavallaan joo, koska meillä on aina valmiiksi pilkottuja vihanneksia kaapissa. En kyllä koe sitä välipalan sarjatuotantona, vaan ainoastaan valmisteluna aterioita varten.
Vierailija kirjoitti:
En syö mitään välipaloja, enkä varsinkaan niin paljon että niitä pitäisi sarjoina tehdä. Mikset syö oikeaa ruokaa?
Syön mä oikeaakin mutta tuo on huominen lounaslisä keitolle töihin. Ja tein samalla vaivalla toisenkin, vaikka iltapalaksi.
Vierailija kirjoitti:
En syö mitään välipaloja, enkä varsinkaan niin paljon että niitä pitäisi sarjoina tehdä. Mikset syö oikeaa ruokaa?
Voi sen leivän syödä lounaksikin, jos se oloasi helpottaa :D
En tykkää muhjuuntuneesta leivästä, joten en laita pällysteitä valmiiksi. Pystyn kyllä joka ilta käyttämään sen korkeintaan 2 minuttia siihen, että laitan päälliset lievälle.
Joka kerta - tänään tein uunipellillisen suolaista pannukakkua, olisin voinut tehdä pienen, mutta samalla vaivalla tuo valmistui.
Aika turhaa rahan ja luonnon tuhlausta käyttää muovikelmua tuollaiseen tarkoitukseen.
Nämä ovat seuraavana päivänä kuin ns. leipomon leipiä kun maut ovat saaneet tekeytyäkin. Eikä hintaa ole puoliakaan leipomojen hinnoista. Eli suosittelen siis jos ette ilmeisesti tee valmiiksi :)