Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Siivilöitkö puolukat vispipuuroa tehdessä?

Vierailija
17.08.2024 |

Se parantaa puuron ulkonäköä, mutta poistaa puolukan ravitsevat kuoret.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
17.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En todellakaan. 

Vierailija
2/8 |
17.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
17.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En. Kuoret ovat paitsi terveellisiä niin myös antavat kivaa pureskeltavaa. Puuro on maukkaampaa kuorien kanssa kuin ilman niitä.

Vierailija
4/8 |
17.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siivilöiminen ei mielestäni paranna puuron ulkonäköä, koska tasavärinen mössö on tylsä.

Vierailija
5/8 |
17.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En, hyvältä maistuu kuoret.

Vierailija
6/8 |
17.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pyöritän niitä pillussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
17.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siivilöin! Ei mitään pipsuja puuroon.

Vierailija
8/8 |
17.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En. Minä lisään puolukat vasta loppuvaiheessa ja surautan ne sauvasekoittimella hienoksi puuron joukossa. Eipä ole juuri ulkonäössä mitään eroa. Itseasiassa vatkaan sen vispipuuron ainoastaan sillä sauvasekoittimella, jonka arvosteluissa valitettiin, että se vatkaa liikaa ilmaa ruoan joukkoon.