Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko mantelimassa sama kuin marsipaani?

Vierailija
07.02.2007 |

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
07.02.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

marsipaani yäk!

Vierailija
2/4 |
07.02.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tehnyt joskus itsekin, glukoosia saa apteekista.



Marsipaani on siis makeampaa kuin mantelimassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
07.02.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mantelimassa on puolet sokeria ja puolet mantelia 50/50.



Marsipaanissa on noin 25-30 % mantelia ja sokeria n. 50% ja seuraavia aineita vaihtelevasti :tärkkelyssiirappia/glukoosia/inverttisiirappia ja väriainetta



Käyttötarkoituksiltaan erilaisia. Marsipaania käytetään pääasiassa kakkujen/leivosten pinnoitukseen sekä marsipaanitöihin esim. eläinhahmot.



Mantelimassaa käytetään tiettyjen konditoriatuotteiden raaka-aineena esim. masariinileivoksissa, krokaanissa, konvehdeissa.

Vierailija
4/4 |
07.02.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos haluaa voi itse valmistaa näitä juttuja mutta helpommalla pääsee kun ostaa valmiina.



Mantelin täytyy olla jauheena.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi neljä yksi