Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

G: margariinirasian foliopäällyksestä tärkeä kysymys

Vierailija
06.02.2007 |

Kun ostatte leivänpäällistä, esim. Oivariinia/ Floraa/ mitä nyt milloinkin, niin....................

jätättekö sen foliokääreen vai repäisette sen pois?

Itse aina jostain syystä avaan sitä vain vähän, siis taitan aina lisää kun tarvitaan... Se on kyllä vähän epäkäytännöllistä koska se päällinen on aina ihan margariinissa...



Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
06.02.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Margariineissa otan sen aina heti pois, sulatejuustossa jätän ja avaan käytön mukaan.

Vierailija
2/3 |
06.02.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miehelläni oli suhteen alkuaikoina tapana jättää se siihen ja minua ärsytti se kovasti. Kävimme monta keskustelua tästä aiheesta....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
06.02.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

MIes tempasee heti pois.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kolme viisi