Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Onko täällä joku tehnyt hapankaalia itse? Onko vaikeaa?
Kommentit (4)
Vierailija kirjoitti:
Olen joskus kauan sitten kurssilla. Täytyy aika sinnikkäästi sitä kaaliraastetta jaksaa hakata että mehu irtoaa.
Semmoista nykyään teen että ostan valmiin lasipurkin hapankaalta, puristelen aina nesteen siitä pois kun otan syötävää. Lisään siihen mehuun/vajaaseen purkkiin raastettua porkkanaa, valkosipulia, kesäkurpitsaa. Eli jatkaa sitä jo valmista juttua.
Tuota pitäisi vaan malttaa kypsyttää jonkin verran mutta on tuokin ihan fine.
Kiitos vinkistä! t.ap
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Hapankaali nyt on niin halpaa etten näe mitään järkeä tehdä sitä itse.
Halpaa onkin, olet oikeassa. Mutta toiset tykkää tehdä kaikenlaista itse! t.ap
Alue: Aihe vapaa
Olen joskus kauan sitten kurssilla. Täytyy aika sinnikkäästi sitä kaaliraastetta jaksaa hakata että mehu irtoaa.
Semmoista nykyään teen että ostan valmiin lasipurkin hapankaalta, puristelen aina nesteen siitä pois kun otan syötävää. Lisään siihen mehuun/vajaaseen purkkiin raastettua porkkanaa, valkosipulia, kesäkurpitsaa. Eli jatkaa sitä jo valmista juttua.
Tuota pitäisi vaan malttaa kypsyttää jonkin verran mutta on tuokin ihan fine.