Maistoin pitkästä aikaa Fazerin sinistä, onpa se makeaa
Onko se aina ollut ällömakeeta vai onko reseptiä viime vuosina muutettu?
Kommentit (14)
Maraboun suklaa vielä makeampaa. Ei sitä voinut syödä.
Belgialainen ja sveitsiläinen suklaa on ihan eri tasolla, suosittelen
Ai joku tarjosi konvehdin? Itse en välttämättä olisi ottanut.
Itse maistoin varmaan 18 vuoden jälkeen coca-colaa. Eihän siinä maistu mikään muu kuin sokeri ja happo!
Toiseksi paras suklaa Geishan jälkeen.
Vierailija kirjoitti:
Toiseksi paras suklaa Geishan jälkeen.
Siinä toinen ällömakea suklaa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Toiseksi paras suklaa Geishan jälkeen.
Siinä toinen ällömakea suklaa?
Siis 🤮
Vierailija kirjoitti:
Toiseksi paras suklaa Geishan jälkeen.
Molemmat paskaa
Jos haluaa suklaata syödä, niin kannattaa totuttautua raakasuklaaseen. Paljon vähemmän kaloreita ja on jotain terveysvaikutuksiakin. Maistuu aluksi hieman oudolta, mutta tottuu nopeasti.
On sitä muutettu, minusta nykyisin aivan liian makeaa. Ennen ei noin pahasti ollut. En tiedä korostuuko se makeus, kun rasvan ja kaakaon suhteita on vaihdettu. Ei ole hyvää nykyisin.
Fazer on kakka. Lindor on parasta. 🍫
Aina ollut yhtä makeaa, täysin yliarvostettu suklaa