Lue keskustelun säännöt.
Muistatteko lapsuudesta kultakarkit, joita tehtiin itse?
17.05.2008 |
vielä parempi, jos joku muistais, miten niitä tehdään, ne oli vähän kuin se dajm-patukan kova toffeesisällys, nam.
ohje kiitos!
Kommentit (3)
runsaasti voita pannulle, sokeria niin paljon, että tulee tasanen seos. Paistetaan ruskeaksi, mutta ei saa polttaa!
Sitten pikku loraus maitoa joukkoon, sekoitetaan ja levitetään leivinpaperin päälle jäähtymään.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ohjetta ei ole kyllä antaa, mutta google varmaan tietää.
JA SITTEN VAAN HÄMMENNETÄÄN NIIN KAUAN KUN SEOS SAKENEE.
JA KIPATAAN VOIPAPERIN PÄÄLLE.
SIT VAAN SYÖDÄÄN POIS!
en nyt tiedä tarkoititko tätä, mut tätä meillä tehtiin kun olin pieni..