Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten Suomessa ylipäätänsä kannattaa pitää carteraflaa?

Vierailija
28.07.2024 |

Suomalaiseen kulttuuriin ei ole oikein koskaan iskostunut ravintolassa syöminen. Poislukien lounasruoka. 

Keski-Euroopassa on peruskauraa syödä illallinen ravintolassa. Suomen kulttuurissa kokataan itse tai vanhemmalla sukupolvella naiset ovat kokanneet. Hyvä jos äitienpäivänä tai muuna merkittävänä ajankohtana syödää ravintolassa.

Itse syön lounasruuan ravintolassa ehkä kolmena työpäivänä. Lisäksi kun elän yksikseni, syön illallisenkin jossain paikallisessa ravintolassa. Täällä missä asun on ravintolatarjonta kohtuullista, erityisesit lounaspaikkoja on vaikka kuinka.

Tietenkin jos esim. 5-henkinen perhe, on edullisempaa tehdä kerralla paljon evästä itse.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kahdeksan yksi