Lue keskustelun säännöt.
Tein pizzapohjan 00-jauhoilla. Olipa sitkas taikina
25.07.2024 |
Ei meinannut millään saada levitettyä pellin mittoihin.
Kuitenkin pohja paiston jälkeen erittäin ok.
Mitä mietteitä?
Kommentit (6)
Aivasotko taikinaan kunnon sitkon? Annoitko taikinalle lepoa ennen kaulintaa?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Paras jauho pizzaan. Teen kylmäkohotuksen yön yli ja ai että tulee hyvä pohja. Sitkoa riittää 😋 alkoikin tekemään mieli pizzaa
Ihan paras taikina tulee noista, kun sen vain tekee oikein. Sopiva määrä vaivausta ja riittävä lepo taikinalle ennen käyttöä.
Heitä jätteeseen äläkä lihota itseäsi.
Tuo jauho ollut mulla käytössä jo vuosia pizzan teossa. Lisäksi paistan pizzat pelletti pizza uunissa.