Suurin osa ruokavalion suolasta tulee valmiina elintarvikkeiden mukana. Miten suolansaantia pienemmäksi?
Ilmeisesti leipä, ravintolaruoat, feta, graavikalat ja juustot on isoimpia suolanlähteitä?
miten suolansaantia saisi vähäisemmäksi? En haluaisi luopua esimerkiksi fetan käytöstä
Kommentit (4)
Leivän valinnalla on helppo vaikuttaa. Esimerkiksi Real-ruisleipä on erittäin vähäsuolaista.
Ei oikea suola jossa on mineraaleja ole pahasta vaan nimenomaan tuo valkoinen jodivapaa suola pilaa terveyden. Suolaa ihminen tarvitsee mineraalien takia. Kannattaa ottaa asioista selvää ja muutenkin muuttaa ruokavalio sellaiseksi että ei syö leipää ymv.
Vierailija kirjoitti:
Ei oikea suola jossa on mineraaleja ole pahasta vaan nimenomaan tuo valkoinen jodivapaa suola pilaa terveyden. Suolaa ihminen tarvitsee mineraalien takia. Kannattaa ottaa asioista selvää ja muutenkin muuttaa ruokavalio sellaiseksi että ei syö leipää ymv.
Riittävä suolansaanti tulee vaikka ei lisäisi suolaa ollenkaan
Copypaste jankutus....