Teen lihapullia ja pihvejä. Ostin 1.2 kg jauhelihaa ja on vielä 600g peuran jauhelihaa.
Sekoitan tavallisen jauhelihan joukkoon peuran jauhelihaa. Teen pakastimeen pihvejä säilöön valmiiksi niin tarvii sitten vaan lämmittää kun loppuviikosta teen hampurilaisia.
Kommentit (11)
Melko typerää. Pihvit kannattaa paistaa vasta kun hampurilaisia tekee.
Harmittavaa kun menee hyvä peuranliha pilalle.
Vierailija kirjoitti:
Harmittavaa kun menee hyvä peuranliha pilalle.
Mua ei harmita. Ei kestä vatsa riistalihaa yhtään.
Vierailija kirjoitti:
Harmittavaa kun menee hyvä peuranliha pilalle.
Ja pakastaminen ei muutenkaan minkään makua ainakaan paranna. Pakastetusta lihasta voi tehdä korkeintaan kastiketta, ei haittaa ylimääräinen neste.
Ihaks totta?
Onpa taas tooodella jännää🥳🥳🥳🥳
Kyllä pihvejä voi pari päivää pakastaa. Ei varmaan mene pilalle. Enkä viitis muutamaa pihviä tehdä kerralla, teen sitten enemmän.
Suosittelen tekemään valmiiksi, mutta pakastamaan pihvit raakana ja paistamaan vasta kun valmistat ruoan 🙂
Peuran jauhelihaa en ole koskaan nähnyt myynnissä.
Vierailija kirjoitti:
Peuran jauhelihaa en ole koskaan nähnyt myynnissä.
Saan sitä ilmaiseksi sukulaiselta. Ei olisi varaa ostaa koska se maksaa 18 euroa kilo.
Oikea asenne. Miten maustat ?