Millainen määrä teistä on "kohtuudella herkkuja" viikon aikana?
Kommentit (56)
Vierailija kirjoitti:
Se riippuu, mitä pitää herkkuina. Syöty on osa pois muusta syömisestä. Minun herkkuja on nyt kotimaiset tuoreet mansikat, kirsikat, savulohi, uusi kaali grillattuna, varhaisperunat koko lyhyen sesongin, kylmäsavulohi, pitkään miedolla grillattu kassler, päärynäjäätelöpallo (jos löydän avoinna olevan kioskin tänä kesänä, ja se ei ole hillolla pilattu), marenkipohjainen "leivos" raparperihillokkeella (tuoreella) jne.
Herkuilla tarkoitetaan överimakeita tai suolaisia "ruokia". Nuo ei ole herkkuja vaan normaalia ruokaa, vaikka pidätkin niitä herkkuina..
Syskowicz, Tsytkovits, Zsyskowitz, Zyskovitzh, Zyzckovic, Zyzckovits, Zyzcowic, Zyzcowizh, Zyzgowich, Tzyskovich, Zychcoviz, Zyckowick, Zyshcowitz, Zyshkovich, Zyskcowitz, Zyskowiscz, Zyszkowich, Zytscowitz, Zyzchovic, Zyzkovizt, Zyzkowick, Zsyskowitch, Zyschkovic, Zyschkovitch, Zyskovizt, Zytscowitch, Zyzskoviz, Syskovitsi, Tsykovits, Zuskowich, Zychowizh, Zyzckowits, Zyzkowitzh, Zyzskovich, Syschowitz, Zycowich, Zyscowitcs, Zyshkovitz, Zyskowitsc, Syzcowich, Zychcovitz, Zychkowitzh, Zyczkowich,. Zhyskovits, Zyschowichz, Zyschowitzh, Zysckowitcz, Zyscowitzch, Zyshkovits, Zyskovitzs, Zyszkowicz, Zytzkovich, Zyzchkowitch, Zyzcowitsh, Zsyskovits, Zyckowizs, Zykowicz, Zyschkowits, Zyschovicz, Zyschowitsch, Zyscowisz, Zyskowcz, Zyskowisk, Zytscowits, Zyzchkowitz, Zyzgowitz, Zyzkovizs, Zyckhowitz, Zyckowis, Zycskowitch, Zyschowitc, Zysckowizc, Zyscovitsh, Zytchkowitch, Zytckovitz, Zytskowitc, Zyzchowizh, Zyzgovits, Zyzkowith, Zyzkowitsi, Zyzskovitz, Chyzkoviz, Tsyzkowich, Tsyzkowitz, Zchyskowich, Zsyskovitch, Zychcovitch, Zyckhovich, Zyckowitzh, Zyschowizch, Zyskhowitz, Zyskovictz, Zyskovish, Zyskowiczi, Zyskowiths, Zytscovits, Zyzkovick, Zyzkoviks, Zyzkowis, Sychkowich, Syzcowitz, Tsytskovitz, Tzytskovits, Zyckhowich, Zyckowichz, Zyckowizt, Zyczkovich, Zyschowic, Zyskhowich, Sytskoviz, Tzyskowitch, Tzyskowits, Zsyskovitz, Zychkowitsh, Zycskovic, Zyskowithz, Zyzkowizs, Sytkovits, Tsyskowiz, Zhyscowitz, Zychkowichz, Zycskowiz, Zyschkowicz, Zyschowizh, Zyscowicts, Zyscowith, Zyshcowich, Zyskovitcs, Zyskowist, Zytckowitch, Zytzkoviz, Zyzchowicz, Zyzcovicz, Zyzkowithc, Zyzkowizt, Syzkowicz, Tsyskovis, Zhyscowich, Zsyskovich, Zychkovizh, Zyckovizh, Zyckowisz, Zycskowicz, Zyczkowitch, Zyskovicts, Zyskovitsz, Zyskowicsh, Zytscovich, Zyzchkovitz, Zyzgovich, Zyzgovitz, Zyzkovish, Zyzkovist, Chyskowitz, Styskovits, Syscowich, Syskowitsi, Sytzkovits, Syzcowitch, Tzyzkoviz, Zhyscowitch, Zhyskovitz, Zychcowiz, Zyckovitsh, Zycskovits, Zykowitch, Zyschkowitsch, Zyscovick, Zyscowish, Zyshkoviz, Zytchkovich, Zytscovitz, Zyzcovitc, Zyzcowitcz, Schyzkowitz, Shyzkoviz, Syskowitc, Tzyskowich, Zhyskowiz, Zsyskowits, Zyckovick, Zyckovist, Zycowitz, Zycskovich, Zyscowis, Zyscowisc, Zyscowitzs, Zyskovik, Zytckowich, Zytscovitch, Zytzkowits, Zyzchkoviz, Zyzgowits, Zyzkowitsch, Chyzkowitz, Syckowitch, Syscovitz, Tzyskowitz, Zhyskoviz, Zuskovits, Zychkovitc, Zychkovitsh, Zyckovics, Zyckovis, Zyshkovitch, Zystkovits, Zytzkowitch, Zyzcowichz, Zyzcowics, Zyzcowith, Chyskowitch, Chyzkovitz, Schyzkowich, Syskovic, Zhyckowitch, Zychcovits, Zychkovicz, Zyckhovitz, Zycskovitz, Zykowitz, Zysckhowitz, Zysckowick, Zyscowickz, Zyscowict, Zyscowitchz, Zysgovits, Zyshcovich, Zyskowhich,
Zyschowitsch, Zyscowisz, Zyskowcz, Zyskowisk, Zytscowits, Zyzchkowitz, Zyzgowitz, Zyzkovizs, Zyckhowitz, Zyckowis, Zycskowitch, Zyschowitc, Zysckowizc, Zyscovitsh, Zytchkowitch, Zytckovitz, Zytskowitc, Zyzchowizh, Zyzgovits, Zyzkowith, Zyzkowitsi, Zyzskovitz, Chyzkoviz, Tsyzkowich, Tsyzkowitz, Zchyskowich, Zsyskovitch, Zychcovitch, Zyckhovich, Zyckowitzh, Zyschowizch, Zyskhowitz, Zyskovictz, Zyskovish, Zyskowiczi, Zyskowiths, Zytscovits, Zyzkovick, Zyzkoviks, Zyzkowis, Sychkowich, Syzcowitz, Tsytskovitz, Tzytskovits, Zyckhowich, Zyckowichz, Zyckowizt, Zyczkovich, Zyschowic, Zyskhowich, Sytskoviz, Tzyskowitch, Tzyskowits, Zsyskovitz, Zychkowitsh, Zycskovic, Zyskowithz, Zyzkowizs, Sytkovits, Tsyskowiz, Zhyscowitz, Zychkowichz, Zycskowiz, Zyschkowicz, Zyschowizh, Zyscowicts, Zyscowith, Zyshcowich, Zyskovitcs, Zyskowist, Zytckowitch, Zytzkoviz, Zyzchowicz, Zyzcovicz, Zyzkowithc, Zyzkowizt, Syzkowicz, Tsyskovis, Zhyscowich, Zsyskovich, Zychkovizh, Zyckovizh, Zyckowisz, Zycskowicz, Zyczkowitch, Zyskovicts, Zyskovitsz, Zyskowicsh, Zytscovich, Zyzchkovitz, Zyzgovich, Zyzgovitz, Zyzkovish, Zyzkovist, Chyskowitz, Styskovits, Syscowich, Syskowitsi, Sytzkovits, Syzcowitch, Tzyzkoviz, Zhyscowitch, Zhyskovitz, Zychcowiz, Zyckovitsh, Zycskovits, Zykowitch, Zyschkowitsch, Zyscovick, Zyscowish, Zyshkoviz, Zytchkovich, Zytscovitz, Zyzcovitc, Zyzcowitcz, Schyzkowitz, Shyzkoviz, Syskowitc, Tzyskowich, Zhyskowiz, Zsyskowits, Zyckovick, Zyckovist, Zycowitz, Zycskovich, Zyscowis, Zyscowisc, Zyscowitzs, Zyskovik, Zytckowich, Zytscovitch, Zytzkowits, Zyzchkoviz, Zyzgowits, Zyzkowitsch, Chyzkowitz, Syckowitch, Syscovitz, Tzyskowitz, Zhyskoviz, Zuskovits, Zychkovitc, Zychkovitsh, Zyckovics, Zyckovis, Zyshkovitch, Zystkovits, Zytzkowitch, Zyzcowichz, Zyzcowics, Zyzcowith, Chyskowitch, Chyzkovitz, Schyzkowich, Syskovic, Zhyckowitch, Zychcovits, Zychkovicz, Zyckhovitz, Zycskovitz, Zykowitz, Zysckhowitz, Zysckowick, Zyscowickz, Zyscowict, Zyscowitchz, Zysgovits, Zyshcovich, Zyskowhich, Zytchkoviz, Zytchkowich, Zytckowitz, Zytkovitz, Zytscowich, Zytzkowich, Zyzchkowiz, Zyzckowitc, Zyzskowits, Syzcowiz, Tsyskovic, Tsyskowicz, Zhyckowich, Zuzkovits, Zychgowich, Zyckhowiz, Zyckowitsch, Zyscovitsch, Zyscowizt, Zyskowizk, Zytchkovitch, Zytchkovitz, Zytchowitch, Zytkowits, Zyzcovick, Zyzcovics, Zyzkowitcs, Zyzskowiz, Chyskowich, Chyzkovich, Syskovitsh, Tsytskovich, Tsytskovitch, Zchyskovich, Zchyskovitz, Zsyskowicz, Zsyskowiz, Zychkowics, Zyczkowicz, Zyscovitc, Zyscovizs, Zyscowisch, Zyskcowicz, Zystkowits, Zyszkovic, Zytkowitz, Zytschowitz, Zytscoviz, Zyzckowizh, Zyzkowizch, Zyzscowitz, Zyzskowicz, Schyzkoviz, Syscowits, Syskowitsh, Tsyskovitsh, Tzyskoviz, Zhyzkowich, Zuskowitz, Zychzkovich, Zyckhoviz, Zyckowict, Zycskoviz, Zyczkoviz, Zyscowicth, Zyscowithc, Zyshkowits, Zyskcowich, Zyskovisk, Zyskovitzc, Zyskowit
Vähän herkkuja olisi 2 pientä keksiä viikossa, tai 3 palaa suklaata viikossa tms.
Kohtuullisesti herkkuja olisi vaikka 6 keksiä ja 2 kaakaota ja pieni pussi sipsejä viikossa.
Paljon herkkuja olisi jotain herkkuja joka päivä. Joka päivä pulla kahvin kanssa ja iltaisin kaakaota, kerran viikossa lisäksi kakkua ja lauantaina kunnon karkkimättö.
OIKEIN HYLLYVÄN LÖLLYVÄN HYTKYVÄN IRSTAAN IHRAISTA JUHANNUSTA TEILLE KAIKILLE KEHOPOSITIIVISILLE IHRAKASOILLE!!!!!
Syökää juokaa mässätkää ryypätkää ahmikaa itsenne turpeiksi muodottomiksi möhkäleiksi ja sitten maatkaa sohvallanne huonovointisina röyhtäillen, piereskellen ja hikoillen 🌺🌸🌼🌻🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🍢🍡🍧🍨🍦🥧🧁🍰🎂🍮🍭🍬🍫🍿🍩🍪
Zyskcowits, Zyskhovitz, Zyskovichi, Zyskovicw, Zyskowch, Zyskowithcz, Zyskowizki, Zytckowitc, Zytcowiz, Zytkowich, Zytsgowitz, Zytshkovitz, Zytskovitc, Zyzckhovits, Zyzcovist, Zyzcowis, Zyzcowitzch, Zyzhkovic, Zyzhkovizh, Zyzkcowitch, Zyzkhowiz, Zyzkovitsz, Zyzkovizi, Zyzkovizz, Zyzkowisc, Zyzkowithz, Zyzkowitzi, Zyzkowizki, Zyztkovitch, Zyztkowich, Zyztkowits, Zyztkowitz, Chytskovits, Chyzkovic, Cyskoviz, Cyzkovitch, Cyzkovits, Cyzkoviz, Cyzkowits, Schyskowiz, Schyzkovitz, Schyzkowitch, Shyzkovits, Shyzkowich, Styskovist, Styzkovits, Sychowitch, Sychowitz, Sychowiz, Syckovich, Syckovitz, Syckowits, Sysckowich, Syscowitc, Syskowichz, Systkovist, Syszkovitz, Sytckowitch, Sytzkowiz, Syzckowitz, Syzcowic, Syzkowics, Syzkowitzh, Szyckowitz, Szyscowitz, Szyskowiz, Szyzkovitz, Szyzkowich, Tsyckovits, Tsyscowich, Tsysgovits, Tsyskovicz, Tsyskovitsi, Tsyskovizt, Tsytkoviz, Tzyschowich, Tzyscowitz, Zchychkovich, Zchyckovich, Zchyscowitch, Zchyskovitch, Zcyckowitz, Zcyskovicz, Zhychoviz, Zhyckovits, Zhyschovic, Zhyscovitch, Zhytskovits, Zhyzkowits, Ziskovits, Ziskowich, Zsychkowich, Zsyckowitz, Zsykowitch, Zsysckowitz, Zsyscowicz, Zsytskoviz, Zsyzkowiz, Ztsyskovits, Zycgovits, Zycgoviz, Zycgowitch, Zychchowich, Zychckowich, Zychkovizs, Zychkovizt, Zychkovizts, Zychkowicht, Zychkowisch, Zychowiczh, Zychowitsch, Zychzkovitz, Zychzkowitch, Zychzkowiz, Zyckovik, Zyckowhich, Zyckowicks, Zyckowicsh, Zyckowiczh, Zyckowiths, Zyckowizki, Zyckwitch, Zycshkovitch, Zycskovics, Zycskowizh, Zyhckovitz, Zyhcowich, Zyhkowich, Zyschcovich, Zyschkovitsh, Zyschovick, Zyschovist, Zyschovitzh, Zyschowicht, Zyschowicth, Zyschowictz, Zysciwitch, Zysckhovich, Zysckhovits, Zysckovitcz, Zysckovitzs, Zysckowicks, Zysckowitcs, Zyscovicts, Zyscoviczs, Zyscovizt, Zyscowhich, Zyscowhitz, Zyscowihc, Zyscowit, Zyshcovits, Zyskiwicz, Zyskovichtz, Zyskoviski, Zyskovitchz, Zyskowiccz, Zyskowik, Zyskowitczh, Zyskowivz, Zyskowizi, Zyskowiztch, Zystkowiz, Zyszkowic, Zytcovitz, Zytscowicz, Zytskovics, Zytskovizs, Zytskowic, Zytskowist, Zytskowizh, Zytzkovic, Zyzchkovic, Zyzchowicht, Zyzckhowitch, Zyzcovizch, Zyzcovizs, Zyzcowisz, Zyzcowithc, Zyzgowitc, Zyzgowitsh, Zyzhcoviz, Zyzkhovich, Zyzkhowitz, Zyzkovichs, Zyzkovikz, Zyzkovitsc, Zyzkovizts, Zyzkowiczh, Zyzkowizz, Zyzowich, Zyzskovizs, Zyzskowizh, Chyskovitch, Chyskowitsh, Cyckowitch, Cyskowitch, Cyzkovitz, Schyckowich, Schyckowitch, Schyskovits, Shyckoviz, Shyskowich, Shyskowitch, Shyskowits, Shyskowitz, Shytskovits, Shytzkovits, Shyzkovitz, Shyzkowits, Syckovic, Syckowicz, Syschkowich, Syschkowitch, Syschoviz, Syscovic, Syscowitsh, Syskofits, Syskovicz, Syskovisti, Syskovitzh, Syskovizt, Syskowict, Syskowicth, Syskowitcz, Syskowith, Syskowizc, Syssovis, Systovits, Sytchkoviz, Sytscowitch, Sytskoviks, Sytskowich, Sytsovits, Syzchovitz, Syzckoviz, Syzckowich, Syzgoviz, Syzkovick, Syzkovitc, Syzkovizh, Syzkowichz, Szyckowich, Tchyskowitch, Tsychkovits, Tsyckovitz, Tsyschovits, Tsysckowitch, Tsyskovisk, Tsyskowitsch, Tsytkowits, Tsytskovitsh, Tsytskowich, Tsytskowitz, Tzyskowicz, Tzytzkowitz, Tzyzcowitz, Tzyzkovitch, Zchysckowitz, Zchyskowizch, Zchyzkowitch, Zcyscowitz, Zcyskovitch, Zcyskowic, Zhychkovitch, Zhyckowits, Zhyschoviz, Zhyschowich, Zhysckovich, Zhysckowitz, Zhyscovits, Zhyskowizh, Zhytskovitz, Zhyzcoviz, Ziskovitz, Zsychkovitz, Zsychkowitch, Zsyckowitch, Zsykowitz, Zsyschowiz, Zsysckowiz, Zsyscovic, Zsyscovich, Zsyscoviz, Zsyskovicz, Zsyzkovich, Ztyskovitz, Zuchkowitz, Zuckowitz, Zutskovitz, Zuzkovich, Zycgowitz, Zychcovitsh, Zychcowizch
OIKEIN HYLLYVÄN LÖLLYVÄN HYTKYVÄN IRSTAAN IHRAISTA JUHANNUSTA TEILLE KAIKILLE KEHOPOSITIIVISILLE IHRAKASOILLE!!!!!
Syökää juokaa mässätkää ryypätkää ahmikaa itsenne turpeiksi muodottomiksi möhkäleiksi ja sitten maatkaa sohvallanne huonovointisina röyhtäillen, piereskellen ja hikoillen 🌺🌸🌼🌻🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🍢🍡🍧🍨🍦🥧🧁🍰🎂🍮🍭🍬🍫🍿🍩🍪
Vierailija kirjoitti:
Kiitos! Juuri näin aion tehdä, ja SE ON IHANAA!
Oon syönyt parin päivän aikana liikaa karkkeja. Yritän tehdä karkkilakon loppukesälle.
Mummo söi joka päivä aamu- ja iltapäiväkahvilla pullaa, kakkua tms. Lisäksi laittoi kahviin 3 palaa sokeria ja kunnon lorauksen kermaa. Mummo kuoli 98-vuotiaana. Aion ottaa mallia mummosta.
Tzytskowitz, Zchyschowitch, Zchyzcowitch, Zchyzkovitz, Zcychkowich, Zcyscowich, Zcyskoviz, Zcyskowits, Zhychowitch, Zhyckovitc, Zhyckovitch, Zhysckovits, Zhyscovic, Zhyscowitzh, Zhyskowic, Zhyskowitzh, Zhyzcovich, Zhyzcowich, Zhyzcowitch, Zhyzcowitz, Zhyzkovitch, Ziskoviz, Zizkovich, Zizkowich, Zizkowitch, Zizkowits, Zsychkovich, Zsychowiz, Zsyckowicz, Zsyckowiz, Zsykowicz, Zsyschowich, Zsyscovits, Zsyscovitz, Zsyskovitc, Zsyskowic, Ztyskowitz, Zuchowiz, Zuckovich, Zuckowicz, Zuckowits, Zuscowich, Zuzcoviz, Zycgowitc, Zychchovich, Zychchovitz, Zychchowitch, Zychkovith, Zychkovitzs, Zychkowitchz, Zychkowitcs, Zychkowitzch, Zychowics, Zychowizs, Zychowizt, Zychskovic, Zychskowitz, Zychskowiz, Zyckhowicz, Zyckofich, Zyckovitsch, Zyckovitzch, Zyckovizk, Zyckowiks, Zyckowit, Zyckowitchz, Zyckowitzi, Zycowics, Zycowitsh, Zycshkovich, Zycskowitzs, Zyctkowits, Zyczkovicz, Zyczkowitcz, Zyhcoviz, Zyhkoviz, Zykovitc, Zykowics, Zykowitc, Zyschgowitch, Zyschkovizh, Zyschkowics, Zyschkowizc, Zyschkowizch, Zyschovis, Zyscivich, Zyscivitz, Zysckhoviz, Zysckovik, Zysckovitc, Zysckowithc, Zyscovist, Zyscovisz, Zyscovitcs, Zyscovizk, Zyscowhitch, Zyscowhiz, Zyscowicsz, Zyscowitchs, Zysgovich, Zyshckowich, Zyshckowits, Zyshcowitsh, Zyshcowiz, Zyshkovicz, Zyshkowic, Zyshkowish, Zyskchowich, Zyskchowitch, Zyskiwich, Zyskofiz, Zyskoich, Zyskovhits, Zyskovicsz, Zyskoviczt, Zyskovihc, Zyskoviscz, Zyskovitchi, Zyskovitck, Zyskoviwc, Zyskowcs, Zyskowhitch, Zyskowich, Zyskowictsh, Zyskowiczz, Zyskowihs, Zyskowitck, Zyskowizcs, Zyskowizsh, Zyskoxits, Zystchowitch, Zystcovich, Zystkowitc, Zyszckoviz, Zyszcowicz, Zyszcowitch, Zyszcowiz, Zyszkovics, Zytchcowitch, Zytcovits, Zytschkovich, Zytschkowitsch, Zytschovitch, Zytschowiz, Zytsckovitz, Zytsckowich, Zytsckowits, Zytsgowits, Zytskovichz, Zytskovick, Zytskowitsi, Zytzckowitz, Zytzkovizt, Zyzchowisch, Zyzckhovich, Zyzckhowich, Zyzckovics, Zyzckovitc, Zyzckovizch, Zyzckowish, Zyzckowitzch, Zyzckowizt, Zyzcovitsc, Zyzcovizc, Zyzcowicth, Zyzcowicts, Zyzcowihc, Zyzcowithz, Zyzcowitzs, Zyzcowizts, Zyzgowicz, Zyzhcovitch, Zyzhcowiz, Zyzhkoviz, Zyzhkowizh, Zyzhowich, Zyzkchowitz, Zyzkcovich, Zyzkcowitz, Zyzkocich, Zyzkovitzch, Zyzkowichts, Zyzkowickz, Zyzkowicts, Zyzkowiczt, Zyzkowitzki, Zyzkowixh, Zyzschkovich, Zyzschowich, Zyzsckowich, Zyzsckowitz, Zyzscovits, Zyzscoviz, Zyzscowiz, Zyzskovicz, Zyztkowitch, Chychkowich, Chyckowich, Chyscovich, Chyscovits, Chyscovitz, Chyscowitz, Chyscowiz, Chyskowicz, Chyskowish, Chyskowitc, Chytskowitch, Chyzcovich, Chyzcowitz, Chyzkovicz, Chyzkovitch, Cyscowitz, Cyskovitz, Cytskovits, Cyzkovich, Czyskowicz, Schychowich, Schyschowitch, Schyskovic, Schyzchowich, Scyskowiz, Scyzkowich, Scyzkowiz, Sczyskowich, Shyckowitch, Shyskovitch, Shyskoviz, Shyzkovic, Siskovitch, Siskowich, Siskowits, Styckovits, Styskoviz, Styskowich, Styskowiz, Stytskoviz, Sutskovits, Suzkovits, Suzkoviz, Sychcowitch, Sychkovizh, Sychkowish, Sychkowits, Sychoviz, Sychowits, Syckovitc, Syckowic, Sysckovitz, Sysckowiz, Syscofits, Syskofitz, Syskovics, Syskovikki, Syskovitsch, Syskovizch, Syskovizs, Syskowic, Syskowics, Syskowizs, Syszkowich, Syszkowitch, Sytchkovitz, Sytchkowitz, Sytckovitch, Sytckowitc, Sytkovitz, Sytkoviz, Sytskovit, Sytskovitc, Sytzcowits, Sytzcowitz, Syzchkovich, Syzchowitch, Syzchowits, Syzcovicz, Syzgovits, Syzgowitch, Syzgowitz, Syzgowiz, Syzhcoviz, Syzhkovitch, Syzhkowich, Syzkoviks, Syzkovish, Syzkovist, Syzkovizs, Syzkovizt, Syzkowis, Syzkowitzch, Syzkowizc, Szyschowitz, Szyskovic, Tcyskovits
Yksi dominikeksi tiistain iltapäiväkahvilla.
Rehellisesti: en ymmärrä koko jatkuvaa mätystämistä ja mässyjen ajattelua.
Jaahas, penikoilla soketihumala päällä ja sekoilevat spämmäämällä. MODET HERÄTYS!
No tällä viikolla olen syönyt yhden mantelicroissantin, yhden briochin ja yhden mehujätksin (100% hedelmämehusta) Mielestäni ollut aika kohtuullista.
Yksi herkku päivässä siten että mahtuu päivän kaloreihin. Herkku voi olla esim. pulla, kakkupala, pieni suklaapatukka, karkkirasia tai pieni alle 100g pussi sipsejä.