Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Millainen määrä teistä on "kohtuudella herkkuja" viikon aikana?

Vierailija
21.06.2024 |

Kertokaa!

Kommentit (56)

Vierailija
21/56 |
21.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yksi herkku päivässä siten että mahtuu päivän kaloreihin. Herkku voi olla esim. pulla, kakkupala, pieni suklaapatukka, karkkirasia tai pieni alle 100g pussi sipsejä.

Vierailija
22/56 |
21.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se riippuu, mitä pitää herkkuina. Syöty on osa pois muusta syömisestä. Minun herkkuja on nyt kotimaiset tuoreet mansikat, kirsikat, savulohi, uusi kaali grillattuna, varhaisperunat koko lyhyen sesongin, kylmäsavulohi, pitkään miedolla grillattu kassler, päärynäjäätelöpallo (jos löydän avoinna olevan kioskin tänä kesänä, ja se ei ole hillolla pilattu), marenkipohjainen "leivos" raparperihillokkeella (tuoreella) jne.

Herkuilla tarkoitetaan överimakeita tai suolaisia "ruokia". Nuo ei ole herkkuja vaan normaalia ruokaa, vaikka pidätkin niitä herkkuina..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
23/56 |
21.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suklaapatukka/jäätelö tms lauantaisin

Vierailija
24/56 |
21.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syskowicz, Tsytkovits, Zsyskowitz, Zyskovitzh, Zyzckovic, Zyzckovits, Zyzcowic, Zyzcowizh, Zyzgowich, Tzyskovich, Zychcoviz, Zyckowick, Zyshcowitz, Zyshkovich, Zyskcowitz, Zyskowiscz, Zyszkowich, Zytscowitz, Zyzchovic, Zyzkovizt, Zyzkowick, Zsyskowitch, Zyschkovic, Zyschkovitch, Zyskovizt, Zytscowitch, Zyzskoviz, Syskovitsi, Tsykovits, Zuskowich, Zychowizh, Zyzckowits, Zyzkowitzh, Zyzskovich, Syschowitz, Zycowich, Zyscowitcs, Zyshkovitz, Zyskowitsc, Syzcowich, Zychcovitz, Zychkowitzh, Zyczkowich,. Zhyskovits, Zyschowichz, Zyschowitzh, Zysckowitcz, Zyscowitzch, Zyshkovits, Zyskovitzs, Zyszkowicz, Zytzkovich, Zyzchkowitch, Zyzcowitsh, Zsyskovits, Zyckowizs, Zykowicz, Zyschkowits, Zyschovicz, Zyschowitsch, Zyscowisz, Zyskowcz, Zyskowisk, Zytscowits, Zyzchkowitz, Zyzgowitz, Zyzkovizs, Zyckhowitz, Zyckowis, Zycskowitch, Zyschowitc, Zysckowizc, Zyscovitsh, Zytchkowitch, Zytckovitz, Zytskowitc, Zyzchowizh, Zyzgovits, Zyzkowith, Zyzkowitsi, Zyzskovitz, Chyzkoviz, Tsyzkowich, Tsyzkowitz, Zchyskowich, Zsyskovitch, Zychcovitch, Zyckhovich, Zyckowitzh, Zyschowizch, Zyskhowitz, Zyskovictz, Zyskovish, Zyskowiczi, Zyskowiths, Zytscovits, Zyzkovick, Zyzkoviks, Zyzkowis, Sychkowich, Syzcowitz, Tsytskovitz, Tzytskovits, Zyckhowich, Zyckowichz, Zyckowizt, Zyczkovich, Zyschowic, Zyskhowich, Sytskoviz, Tzyskowitch, Tzyskowits, Zsyskovitz, Zychkowitsh, Zycskovic, Zyskowithz, Zyzkowizs, Sytkovits, Tsyskowiz, Zhyscowitz, Zychkowichz, Zycskowiz, Zyschkowicz, Zyschowizh, Zyscowicts, Zyscowith, Zyshcowich, Zyskovitcs, Zyskowist, Zytckowitch, Zytzkoviz, Zyzchowicz, Zyzcovicz, Zyzkowithc, Zyzkowizt, Syzkowicz, Tsyskovis, Zhyscowich, Zsyskovich, Zychkovizh, Zyckovizh, Zyckowisz, Zycskowicz, Zyczkowitch, Zyskovicts, Zyskovitsz, Zyskowicsh, Zytscovich, Zyzchkovitz, Zyzgovich, Zyzgovitz, Zyzkovish, Zyzkovist, Chyskowitz, Styskovits, Syscowich, Syskowitsi, Sytzkovits, Syzcowitch, Tzyzkoviz, Zhyscowitch, Zhyskovitz, Zychcowiz, Zyckovitsh, Zycskovits, Zykowitch, Zyschkowitsch, Zyscovick, Zyscowish, Zyshkoviz, Zytchkovich, Zytscovitz, Zyzcovitc, Zyzcowitcz, Schyzkowitz, Shyzkoviz, Syskowitc, Tzyskowich, Zhyskowiz, Zsyskowits, Zyckovick, Zyckovist, Zycowitz, Zycskovich, Zyscowis, Zyscowisc, Zyscowitzs, Zyskovik, Zytckowich, Zytscovitch, Zytzkowits, Zyzchkoviz, Zyzgowits, Zyzkowitsch, Chyzkowitz, Syckowitch, Syscovitz, Tzyskowitz, Zhyskoviz, Zuskovits, Zychkovitc, Zychkovitsh, Zyckovics, Zyckovis, Zyshkovitch, Zystkovits, Zytzkowitch, Zyzcowichz, Zyzcowics, Zyzcowith, Chyskowitch, Chyzkovitz, Schyzkowich, Syskovic, Zhyckowitch, Zychcovits, Zychkovicz, Zyckhovitz, Zycskovitz, Zykowitz, Zysckhowitz, Zysckowick, Zyscowickz, Zyscowict, Zyscowitchz, Zysgovits, Zyshcovich, Zyskowhich, 

Vierailija
25/56 |
21.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Zyschowitsch, Zyscowisz, Zyskowcz, Zyskowisk, Zytscowits, Zyzchkowitz, Zyzgowitz, Zyzkovizs, Zyckhowitz, Zyckowis, Zycskowitch, Zyschowitc, Zysckowizc, Zyscovitsh, Zytchkowitch, Zytckovitz, Zytskowitc, Zyzchowizh, Zyzgovits, Zyzkowith, Zyzkowitsi, Zyzskovitz, Chyzkoviz, Tsyzkowich, Tsyzkowitz, Zchyskowich, Zsyskovitch, Zychcovitch, Zyckhovich, Zyckowitzh, Zyschowizch, Zyskhowitz, Zyskovictz, Zyskovish, Zyskowiczi, Zyskowiths, Zytscovits, Zyzkovick, Zyzkoviks, Zyzkowis, Sychkowich, Syzcowitz, Tsytskovitz, Tzytskovits, Zyckhowich, Zyckowichz, Zyckowizt, Zyczkovich, Zyschowic, Zyskhowich, Sytskoviz, Tzyskowitch, Tzyskowits, Zsyskovitz, Zychkowitsh, Zycskovic, Zyskowithz, Zyzkowizs, Sytkovits, Tsyskowiz, Zhyscowitz, Zychkowichz, Zycskowiz, Zyschkowicz, Zyschowizh, Zyscowicts, Zyscowith, Zyshcowich, Zyskovitcs, Zyskowist, Zytckowitch, Zytzkoviz, Zyzchowicz, Zyzcovicz, Zyzkowithc, Zyzkowizt, Syzkowicz, Tsyskovis, Zhyscowich, Zsyskovich, Zychkovizh, Zyckovizh, Zyckowisz, Zycskowicz, Zyczkowitch, Zyskovicts, Zyskovitsz, Zyskowicsh, Zytscovich, Zyzchkovitz, Zyzgovich, Zyzgovitz, Zyzkovish, Zyzkovist, Chyskowitz, Styskovits, Syscowich, Syskowitsi, Sytzkovits, Syzcowitch, Tzyzkoviz, Zhyscowitch, Zhyskovitz, Zychcowiz, Zyckovitsh, Zycskovits, Zykowitch, Zyschkowitsch, Zyscovick, Zyscowish, Zyshkoviz, Zytchkovich, Zytscovitz, Zyzcovitc, Zyzcowitcz, Schyzkowitz, Shyzkoviz, Syskowitc, Tzyskowich, Zhyskowiz, Zsyskowits, Zyckovick, Zyckovist, Zycowitz, Zycskovich, Zyscowis, Zyscowisc, Zyscowitzs, Zyskovik, Zytckowich, Zytscovitch, Zytzkowits, Zyzchkoviz, Zyzgowits, Zyzkowitsch, Chyzkowitz, Syckowitch, Syscovitz, Tzyskowitz, Zhyskoviz, Zuskovits, Zychkovitc, Zychkovitsh, Zyckovics, Zyckovis, Zyshkovitch, Zystkovits, Zytzkowitch, Zyzcowichz, Zyzcowics, Zyzcowith, Chyskowitch, Chyzkovitz, Schyzkowich, Syskovic, Zhyckowitch, Zychcovits, Zychkovicz, Zyckhovitz, Zycskovitz, Zykowitz, Zysckhowitz, Zysckowick, Zyscowickz, Zyscowict, Zyscowitchz, Zysgovits, Zyshcovich, Zyskowhich, Zytchkoviz, Zytchkowich, Zytckowitz, Zytkovitz, Zytscowich, Zytzkowich, Zyzchkowiz, Zyzckowitc, Zyzskowits, Syzcowiz, Tsyskovic, Tsyskowicz, Zhyckowich, Zuzkovits, Zychgowich, Zyckhowiz, Zyckowitsch, Zyscovitsch, Zyscowizt, Zyskowizk, Zytchkovitch, Zytchkovitz, Zytchowitch, Zytkowits, Zyzcovick, Zyzcovics, Zyzkowitcs, Zyzskowiz, Chyskowich, Chyzkovich, Syskovitsh, Tsytskovich, Tsytskovitch, Zchyskovich, Zchyskovitz, Zsyskowicz, Zsyskowiz, Zychkowics, Zyczkowicz, Zyscovitc, Zyscovizs, Zyscowisch, Zyskcowicz, Zystkowits, Zyszkovic, Zytkowitz, Zytschowitz, Zytscoviz, Zyzckowizh, Zyzkowizch, Zyzscowitz, Zyzskowicz, Schyzkoviz, Syscowits, Syskowitsh, Tsyskovitsh, Tzyskoviz, Zhyzkowich, Zuskowitz, Zychzkovich, Zyckhoviz, Zyckowict, Zycskoviz, Zyczkoviz, Zyscowicth, Zyscowithc, Zyshkowits, Zyskcowich, Zyskovisk, Zyskovitzc, Zyskowit

Vierailija
26/56 |
21.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähän herkkuja olisi 2 pientä keksiä viikossa, tai 3 palaa suklaata viikossa tms.

Kohtuullisesti herkkuja olisi vaikka 6 keksiä ja 2 kaakaota ja pieni pussi sipsejä viikossa.

Paljon herkkuja olisi jotain herkkuja joka päivä. Joka päivä pulla kahvin kanssa ja iltaisin kaakaota, kerran viikossa lisäksi kakkua ja lauantaina kunnon karkkimättö.

Vierailija
27/56 |
21.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

OIKEIN HYLLYVÄN LÖLLYVÄN HYTKYVÄN IRSTAAN IHRAISTA JUHANNUSTA TEILLE KAIKILLE KEHOPOSITIIVISILLE IHRAKASOILLE!!!!!

Syökää juokaa mässätkää ryypätkää ahmikaa itsenne turpeiksi muodottomiksi möhkäleiksi ja sitten maatkaa sohvallanne huonovointisina röyhtäillen, piereskellen ja hikoillen 🌺🌸🌼🌻🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🍢🍡🍧🍨🍦🥧🧁🍰🎂🍮🍭🍬🍫🍿🍩🍪

Vierailija
28/56 |
21.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Zyskcowits, Zyskhovitz, Zyskovichi, Zyskovicw, Zyskowch, Zyskowithcz, Zyskowizki, Zytckowitc, Zytcowiz, Zytkowich, Zytsgowitz, Zytshkovitz, Zytskovitc, Zyzckhovits, Zyzcovist, Zyzcowis, Zyzcowitzch, Zyzhkovic, Zyzhkovizh, Zyzkcowitch, Zyzkhowiz, Zyzkovitsz, Zyzkovizi, Zyzkovizz, Zyzkowisc, Zyzkowithz, Zyzkowitzi, Zyzkowizki, Zyztkovitch, Zyztkowich, Zyztkowits, Zyztkowitz, Chytskovits, Chyzkovic, Cyskoviz, Cyzkovitch, Cyzkovits, Cyzkoviz, Cyzkowits, Schyskowiz, Schyzkovitz, Schyzkowitch, Shyzkovits, Shyzkowich, Styskovist, Styzkovits, Sychowitch, Sychowitz, Sychowiz, Syckovich, Syckovitz, Syckowits, Sysckowich, Syscowitc, Syskowichz, Systkovist, Syszkovitz, Sytckowitch, Sytzkowiz, Syzckowitz, Syzcowic, Syzkowics, Syzkowitzh, Szyckowitz, Szyscowitz, Szyskowiz, Szyzkovitz, Szyzkowich, Tsyckovits, Tsyscowich, Tsysgovits, Tsyskovicz, Tsyskovitsi, Tsyskovizt, Tsytkoviz, Tzyschowich, Tzyscowitz, Zchychkovich, Zchyckovich, Zchyscowitch, Zchyskovitch, Zcyckowitz, Zcyskovicz, Zhychoviz, Zhyckovits, Zhyschovic, Zhyscovitch, Zhytskovits, Zhyzkowits, Ziskovits, Ziskowich, Zsychkowich, Zsyckowitz, Zsykowitch, Zsysckowitz, Zsyscowicz, Zsytskoviz, Zsyzkowiz, Ztsyskovits, Zycgovits, Zycgoviz, Zycgowitch, Zychchowich, Zychckowich, Zychkovizs, Zychkovizt, Zychkovizts, Zychkowicht, Zychkowisch, Zychowiczh, Zychowitsch, Zychzkovitz, Zychzkowitch, Zychzkowiz, Zyckovik, Zyckowhich, Zyckowicks, Zyckowicsh, Zyckowiczh, Zyckowiths, Zyckowizki, Zyckwitch, Zycshkovitch, Zycskovics, Zycskowizh, Zyhckovitz, Zyhcowich, Zyhkowich, Zyschcovich, Zyschkovitsh, Zyschovick, Zyschovist, Zyschovitzh, Zyschowicht, Zyschowicth, Zyschowictz, Zysciwitch, Zysckhovich, Zysckhovits, Zysckovitcz, Zysckovitzs, Zysckowicks, Zysckowitcs, Zyscovicts, Zyscoviczs, Zyscovizt, Zyscowhich, Zyscowhitz, Zyscowihc, Zyscowit, Zyshcovits, Zyskiwicz, Zyskovichtz, Zyskoviski, Zyskovitchz, Zyskowiccz, Zyskowik, Zyskowitczh, Zyskowivz, Zyskowizi, Zyskowiztch, Zystkowiz, Zyszkowic, Zytcovitz, Zytscowicz, Zytskovics, Zytskovizs, Zytskowic, Zytskowist, Zytskowizh, Zytzkovic, Zyzchkovic, Zyzchowicht, Zyzckhowitch, Zyzcovizch, Zyzcovizs, Zyzcowisz, Zyzcowithc, Zyzgowitc, Zyzgowitsh, Zyzhcoviz, Zyzkhovich, Zyzkhowitz, Zyzkovichs, Zyzkovikz, Zyzkovitsc, Zyzkovizts, Zyzkowiczh, Zyzkowizz, Zyzowich, Zyzskovizs, Zyzskowizh, Chyskovitch, Chyskowitsh, Cyckowitch, Cyskowitch, Cyzkovitz, Schyckowich, Schyckowitch, Schyskovits, Shyckoviz, Shyskowich, Shyskowitch, Shyskowits, Shyskowitz, Shytskovits, Shytzkovits, Shyzkovitz, Shyzkowits, Syckovic, Syckowicz, Syschkowich, Syschkowitch, Syschoviz, Syscovic, Syscowitsh, Syskofits, Syskovicz, Syskovisti, Syskovitzh, Syskovizt, Syskowict, Syskowicth, Syskowitcz, Syskowith, Syskowizc, Syssovis, Systovits, Sytchkoviz, Sytscowitch, Sytskoviks, Sytskowich, Sytsovits, Syzchovitz, Syzckoviz, Syzckowich, Syzgoviz, Syzkovick, Syzkovitc, Syzkovizh, Syzkowichz, Szyckowich, Tchyskowitch, Tsychkovits, Tsyckovitz, Tsyschovits, Tsysckowitch, Tsyskovisk, Tsyskowitsch, Tsytkowits, Tsytskovitsh, Tsytskowich, Tsytskowitz, Tzyskowicz, Tzytzkowitz, Tzyzcowitz, Tzyzkovitch, Zchysckowitz, Zchyskowizch, Zchyzkowitch, Zcyscowitz, Zcyskovitch, Zcyskowic, Zhychkovitch, Zhyckowits, Zhyschoviz, Zhyschowich, Zhysckovich, Zhysckowitz, Zhyscovits, Zhyskowizh, Zhytskovitz, Zhyzcoviz, Ziskovitz, Zsychkovitz, Zsychkowitch, Zsyckowitch, Zsykowitz, Zsyschowiz, Zsysckowiz, Zsyscovic, Zsyscovich, Zsyscoviz, Zsyskovicz, Zsyzkovich, Ztyskovitz, Zuchkowitz, Zuckowitz, Zutskovitz, Zuzkovich, Zycgowitz, Zychcovitsh, Zychcowizch

Vierailija
29/56 |
21.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

OIKEIN HYLLYVÄN LÖLLYVÄN HYTKYVÄN IRSTAAN IHRAISTA JUHANNUSTA TEILLE KAIKILLE KEHOPOSITIIVISILLE IHRAKASOILLE!!!!!

Syökää juokaa mässätkää ryypätkää ahmikaa itsenne turpeiksi muodottomiksi möhkäleiksi ja sitten maatkaa sohvallanne huonovointisina röyhtäillen, piereskellen ja hikoillen 🌺🌸🌼🌻🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🍢🍡🍧🍨🍦🥧🧁🍰🎂🍮🍭🍬🍫🍿🍩🍪

Vierailija
30/56 |
21.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kiitos! Juuri näin aion tehdä, ja SE ON IHANAA!

Vierailija
31/56 |
21.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oon syönyt parin päivän aikana liikaa karkkeja. Yritän tehdä karkkilakon loppukesälle.

Vierailija
32/56 |
21.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mummo söi joka päivä aamu- ja iltapäiväkahvilla pullaa, kakkua tms. Lisäksi laittoi kahviin 3 palaa sokeria ja kunnon lorauksen kermaa. Mummo kuoli 98-vuotiaana. Aion ottaa mallia mummosta. 

Vierailija
33/56 |
21.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tzytskowitz, Zchyschowitch, Zchyzcowitch, Zchyzkovitz, Zcychkowich, Zcyscowich, Zcyskoviz, Zcyskowits, Zhychowitch, Zhyckovitc, Zhyckovitch, Zhysckovits, Zhyscovic, Zhyscowitzh, Zhyskowic, Zhyskowitzh, Zhyzcovich, Zhyzcowich, Zhyzcowitch, Zhyzcowitz, Zhyzkovitch, Ziskoviz, Zizkovich, Zizkowich, Zizkowitch, Zizkowits, Zsychkovich, Zsychowiz, Zsyckowicz, Zsyckowiz, Zsykowicz, Zsyschowich, Zsyscovits, Zsyscovitz, Zsyskovitc, Zsyskowic, Ztyskowitz, Zuchowiz, Zuckovich, Zuckowicz, Zuckowits, Zuscowich, Zuzcoviz, Zycgowitc, Zychchovich, Zychchovitz, Zychchowitch, Zychkovith, Zychkovitzs, Zychkowitchz, Zychkowitcs, Zychkowitzch, Zychowics, Zychowizs, Zychowizt, Zychskovic, Zychskowitz, Zychskowiz, Zyckhowicz, Zyckofich, Zyckovitsch, Zyckovitzch, Zyckovizk, Zyckowiks, Zyckowit, Zyckowitchz, Zyckowitzi, Zycowics, Zycowitsh, Zycshkovich, Zycskowitzs, Zyctkowits, Zyczkovicz, Zyczkowitcz, Zyhcoviz, Zyhkoviz, Zykovitc, Zykowics, Zykowitc, Zyschgowitch, Zyschkovizh, Zyschkowics, Zyschkowizc, Zyschkowizch, Zyschovis, Zyscivich, Zyscivitz, Zysckhoviz, Zysckovik, Zysckovitc, Zysckowithc, Zyscovist, Zyscovisz, Zyscovitcs, Zyscovizk, Zyscowhitch, Zyscowhiz, Zyscowicsz, Zyscowitchs, Zysgovich, Zyshckowich, Zyshckowits, Zyshcowitsh, Zyshcowiz, Zyshkovicz, Zyshkowic, Zyshkowish, Zyskchowich, Zyskchowitch, Zyskiwich, Zyskofiz, Zyskoich, Zyskovhits, Zyskovicsz, Zyskoviczt, Zyskovihc, Zyskoviscz, Zyskovitchi, Zyskovitck, Zyskoviwc, Zyskowcs, Zyskowhitch, Zyskowich, Zyskowictsh, Zyskowiczz, Zyskowihs, Zyskowitck, Zyskowizcs, Zyskowizsh, Zyskoxits, Zystchowitch, Zystcovich, Zystkowitc, Zyszckoviz, Zyszcowicz, Zyszcowitch, Zyszcowiz, Zyszkovics, Zytchcowitch, Zytcovits, Zytschkovich, Zytschkowitsch, Zytschovitch, Zytschowiz, Zytsckovitz, Zytsckowich, Zytsckowits, Zytsgowits, Zytskovichz, Zytskovick, Zytskowitsi, Zytzckowitz, Zytzkovizt, Zyzchowisch, Zyzckhovich, Zyzckhowich, Zyzckovics, Zyzckovitc, Zyzckovizch, Zyzckowish, Zyzckowitzch, Zyzckowizt, Zyzcovitsc, Zyzcovizc, Zyzcowicth, Zyzcowicts, Zyzcowihc, Zyzcowithz, Zyzcowitzs, Zyzcowizts, Zyzgowicz, Zyzhcovitch, Zyzhcowiz, Zyzhkoviz, Zyzhkowizh, Zyzhowich, Zyzkchowitz, Zyzkcovich, Zyzkcowitz, Zyzkocich, Zyzkovitzch, Zyzkowichts, Zyzkowickz, Zyzkowicts, Zyzkowiczt, Zyzkowitzki, Zyzkowixh, Zyzschkovich, Zyzschowich, Zyzsckowich, Zyzsckowitz, Zyzscovits, Zyzscoviz, Zyzscowiz, Zyzskovicz, Zyztkowitch, Chychkowich, Chyckowich, Chyscovich, Chyscovits, Chyscovitz, Chyscowitz, Chyscowiz, Chyskowicz, Chyskowish, Chyskowitc, Chytskowitch, Chyzcovich, Chyzcowitz, Chyzkovicz, Chyzkovitch, Cyscowitz, Cyskovitz, Cytskovits, Cyzkovich, Czyskowicz, Schychowich, Schyschowitch, Schyskovic, Schyzchowich, Scyskowiz, Scyzkowich, Scyzkowiz, Sczyskowich, Shyckowitch, Shyskovitch, Shyskoviz, Shyzkovic, Siskovitch, Siskowich, Siskowits, Styckovits, Styskoviz, Styskowich, Styskowiz, Stytskoviz, Sutskovits, Suzkovits, Suzkoviz, Sychcowitch, Sychkovizh, Sychkowish, Sychkowits, Sychoviz, Sychowits, Syckovitc, Syckowic, Sysckovitz, Sysckowiz, Syscofits, Syskofitz, Syskovics, Syskovikki, Syskovitsch, Syskovizch, Syskovizs, Syskowic, Syskowics, Syskowizs, Syszkowich, Syszkowitch, Sytchkovitz, Sytchkowitz, Sytckovitch, Sytckowitc, Sytkovitz, Sytkoviz, Sytskovit, Sytskovitc, Sytzcowits, Sytzcowitz, Syzchkovich, Syzchowitch, Syzchowits, Syzcovicz, Syzgovits, Syzgowitch, Syzgowitz, Syzgowiz, Syzhcoviz, Syzhkovitch, Syzhkowich, Syzkoviks, Syzkovish, Syzkovist, Syzkovizs, Syzkovizt, Syzkowis, Syzkowitzch, Syzkowizc, Szyschowitz, Szyskovic, Tcyskovits

Vierailija
34/56 |
21.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija
35/56 |
21.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija
36/56 |
21.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yksi dominikeksi tiistain iltapäiväkahvilla.

Rehellisesti: en ymmärrä koko jatkuvaa mätystämistä ja mässyjen ajattelua.

Vierailija
37/56 |
21.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaahas, penikoilla soketihumala päällä ja sekoilevat spämmäämällä. MODET HERÄTYS!

Vierailija
38/56 |
21.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

No tällä viikolla olen syönyt yhden mantelicroissantin, yhden briochin ja yhden mehujätksin (100% hedelmämehusta) Mielestäni ollut aika kohtuullista. 

Vierailija
39/56 |
21.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija
40/56 |
21.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset