Kohtuullinen aika odottaa ravintola-annosta?
Kommentit (7)
Puoli tuntia. Kannattaakin tilata siksi aikaa muutama aperitiivi, ne tulee nopeasti.
Kyllä 30 min on jo ihan maksimi. Joku 20 minuuttia varmaan kohtuullinen. En kyllä tykkää siitäkään, että jos olet juuri aloittanut alkuruoan paremmassa lounaspaikassa, tuodaankin pääruoka saman tien pöytään. Eli ei liian nopeakaan saisi olla, pitäähän saada hengähtää, aperitiivilla tai ilman.
Monethan käyvät juuri siksi buffetlounailla, jos on tiukka aikataulu ruokiksella.
Usein kestää kauemmin kuin jos itse valmistaisi kotona.
Riippuu ruuasta. Pataruuat/pihvit jne tulee nopeasti kun on valmiina mutta esim risottoon menee se 20-30 min
Riippuu hyvin pitkälti tilaamastasi ruoasta ja ravitsemusliikkeen ruuhkasta. Joskus jopa sattumalla on osuutta ajankuluun. Esimerkkinä voin mainita, että kerran tunnin ruokatauolla reilun kolmen vartin jälkeen kysyimme missä ruokamme viipyy? Tarjoilija lähti selvittämään asiaa ja palasi kertomaan, että se on pudonnut lattialle. Lisäselvityksestä sitten paljastui, ettei itse ruoka ollut lattialla, vaan vaan tarjoilijan tekemä tilauslappunen oli pudonnut. Koeta siis kestää, tai kiireessä kysy tarjoilijalta, mikä ruoka valmistuu nopeasti,
Odotusaikaa venytetään, jotta asiakas ehtii kuluttaa rahaa myös ravintolan muihin antimiin.
Jos ruokatauko on puoli tuntia niin silloin max 15 minuuttia.