Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

RUNEBERGIN TORTUISTA?

30.01.2007 |

Pitääkö tortut vielä kostuttaa jollakin kun ovat valmiita? Jos pitää niin millä?



Kiitos jos joku viitsii vastailla hölmölle leipurille!

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
30.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla on hyväksi havaittu ohje, johon tulee karvasmanteliöljyä tai -aromia ja kosteus tulee siitä, joten ei tarvitse kostuttaa.



Runebergin tortut



200g marg tai voita

1dl sokeria

1dl fariinisokeria

2 munaa

3dl vehnäjauhoja

0,5dl jauhettuja manteleita

1dl korppujauhoja tai piparkakkumuruja

2tl leivinjauhetta

1dl maitoa

17 tippaa karvasmanteliaromia



koristeeksi vadelmahilloa/marmeladia ja tomusokeri-vesi tahnaa



vatkaa pehmeä rasva ja sokerit vaahdoksi, lisää munat yksitellen vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet yhdessä maidon kanssa, lisää lopuksi karvasmanteliöljy/-aromi.

Laita taikina voideltuihin metallisiin vuokiin tai muffinivuokiin. Paista 175 asteessa uunin alatasolla n puoli tuntia. Kumoa tortut, mikäli paistoit ne metallivuoassa. Laita keskelle vadelmahilloa ja pyöräytä hillosilmän ympärille tomusokeri-vesi-tahnaa.



Monissa ohjeissa on paljon pienempi määrä karvasmanteliaromia, tällä määrällä tuli ihanan meheviä torttuja. Karvasmanteliöljy on todennäköisesti tujumpaa tavaraa, joten sitä kannattaa käyttää varovaisemmin.





http://lintu75-2.vuodatus.net/blog/70995



Vierailija
2/2 |
30.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

kokeilenkin tuota sinun reseptiäsi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kaksi yksi