Kaupan valmisherkkuja haukutaan lisäaineista. Kotitekoinen juustokakku sisältää kuitenkin ne samat valmiit täytekeksit ja juustot ja muut
Itse leivottua pidetään hyvänä ja kaupan valmiita ei niin hyvänä. Kuitenkin leivotaan juustokakku niin että siihen tulee täytekeksejä ja kaupan valmiita juustoja ja muita niin että on ihan sama määrä lisäaineita
Kommentit (4)
No eipä herkuttelusta terveellistä tule eikä lisäaineeet ole vaaraksi
Ei ole mikään pakko laittaa paljon lisäaineita sisältäviä täytekeksejä eikä juustoja. Eikä varsinkaan väri- ja säilöntäaineita. Tarkistin juuri: juustossa oli E 440, kekseissä soijalesitiini ja kaksi nostatusainetta. Ei minusta kovin paha. Muuten voita, liivatetta, sokeria, marjoja tai muuta lisäaineetonta makuainetta ja kermaa, johon voi valita sellaista, jossa ei ole karrageenia.
Se kaupan tuote pitää säilyä varmasti hyvänä hyllyssä ties kuinka kauan, omatekoista syödään muutama päivä. Lisäksi voit valita ainesosia joissa on vähemmän lisäaineita. Noissa valmiissa on joskus kymmeniä ainesosia, omissa leipomissani ei ole noin paljon
Kai se on niin kuin sanot.