Kumpi on kevyempää, kermakakku vai juustokakku?
Kumpi on noista kevyempää ja kumpi rasvaisempaa?
Esim mansikkakermakakku tai mansikka-valkosuklaajuustokakku
Kommentit (37)
Sehän riippuu kuinka paljon rasvaa laittaa.
Kermakakku on paljon kevyempi. Kakkupohja on lähinnä vatkattua kananmunaa, sokeria ja jauhoa ja päällä ilmavaa kermavaahtoa.
Juustokakussa on pohjana tiivis keksi sulatetulla margariinilla/voilla ja päällä juustoa ja suklaata.
Vierailija kirjoitti:
Sehän riippuu kuinka paljon rasvaa laittaa.
Ei täytekakkupohjaan laiteta rasvaa erikseen
Tein juuri juustokakkua, johon tuli esim. kolme purkkia vispikermaa. Riippuu varmaan aika paljon millä aineilla kakut tekee.
Juustokakku on terveellisempää, jos pohjan tekee mantelijauhoista eikä rahka/tuorejuustoon laita sokeria. Valkoinen vehnäjauho ei ole kovin terveellistä. Jos kermakakun pohjan tekee jostain muusta, kuten mantelijauhoista, se on parempi vaihtoehto.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sehän riippuu kuinka paljon rasvaa laittaa.
Ei täytekakkupohjaan laiteta rasvaa erikseen
Vastaajat ei taida oikein tietää, mikä on juustokakku ja mikä on täytekakku.
Täytekakkureseptissä on jauhoja, perunajauhoja, kanamunaa ja sokeria
Kermakkku on kevyempi. Rasvaa on siinä kermakuorrutteessa.
Juustokakussa on rasvaa lähes joka aineosassa.
Vierailija kirjoitti:
Juustokakku on terveellisempää, jos pohjan tekee mantelijauhoista eikä rahka/tuorejuustoon laita sokeria. Valkoinen vehnäjauho ei ole kovin terveellistä. Jos kermakakun pohjan tekee jostain muusta, kuten mantelijauhoista, se on parempi vaihtoehto.
Ehkä noin, mutta sitä ei kysytty.
Vierailija kirjoitti:
Sehän riippuu kuinka paljon rasvaa laittaa.
Siis mihin laittaa rasvaa?
Täytekakun pohjaan ei laiteta rasvaa milligrammaakaan. Rasva tulee kermakuorrutteesta. Ja täyte ja koristeet marjoista / hedelmäsoseista.
Juustokakun ainekset tihkuvat kaikki rasvaa.
Vierailija kirjoitti:
Sehän riippuu kuinka paljon rasvaa laittaa.
Tollo!
Juustokakussa on rasvaa kekseistä, voista, juustosta, vispikermasta ja suklaasta.
Kermakakussa vain pursotuksessa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Juustokakku on terveellisempää, jos pohjan tekee mantelijauhoista eikä rahka/tuorejuustoon laita sokeria. Valkoinen vehnäjauho ei ole kovin terveellistä. Jos kermakakun pohjan tekee jostain muusta, kuten mantelijauhoista, se on parempi vaihtoehto.
Ehkä noin, mutta sitä ei kysytty.
no ylipäänsä rasvakammon aika on jo mennyt. Vastaan monestikin kysymyksiin, jota ei kysytty, koska kysymys on epäolennainen.
Miksi edes tehdä kakkua ja syödä sitä, jos se ahdistaa?
Juustokakun saa tehtyä lähes 0 hiilihydraateilla eli juustokakku on parempi.
Vierailija kirjoitti:
Juustokakun saa tehtyä lähes 0 hiilihydraateilla eli juustokakku on parempi.
Siinähän on sokeria ihan älyttömästi. Keksit, sulatetut suklaalevyt yms
Vaikka ei lisäisi yhtään pussista niin on älyttömän sokerista
Juustokakun kanssa tekee välillä virheen että leikkaa sitä samalla tavalla kuin tavallista kakkua ja sitten huomaakin että on todella tujua syötävää.
Annoskoko pitää olla pienempi
Kermakakku.
Vastaisen varalle: https://fineli.fi/fineli/fi/index